icon
Logo

Ontmoet ons op de Bedrijvendagen Twente 2018!

Ontmoet ons Stratech Innovation Lab tijdens de Bedrijvendagen Twente op 14 februari 2018 en kijk of onze interessante stage- en/of afstudeeropdrachten iets voor jou zijn!

Enschede 14 februari 2018, 08:30 - 17:00

Bedrijvendagen Twente 2018

Van 5 februari tot en met 29 maart aanstaande vinden de Bedrijvendagen Twente 2018 op de Universiteit Twente plaats. Tijdens deze jaarlijks terugkerende Bedrijvendagen wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds bevorderd.

Ontmoet het Stratech Innovation Lab tijdens de Carrièrebeurs!

Onderdeel van de Bedrijvendagen Twente is de Carrièrebeurs. Wij zullen hier ook met ons Stratech Innovation Lab aanwezig zijn. De Carrièrebeurs vindt plaats op woensdag 14 februari van 10:00 - 17:00 uur in de evenementenhal op het Ganzenveld. 

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie! Klik hier voor de actuele opdrachten die individueel of in een team kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard bieden wij je ook graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren. Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar: wij verwelkomen nieuwe intitiatieven graag!