icon
Logo

Stratech ook in 2018 hoofdpartner van UT Challenge

1 februari 2018

Stratech heeft zich met trots als hoofdpartner verbonden aan de tweede editie van de UT Challenge: dé innovatiecompetitie voor alle studenten die studeren aan de University of Twente.

Wat is de UT Challenge?

Twente Branding is een samenwerking tussen het bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen en de overheid in de regio. De stichting heeft als missie om het merk Twente als technologische, ondernemende, high-tech en innovatieve kennisregio op de kaart te zetten. Een missie die naadloos aansluit op het karakter en de uitstraling van Stratech als écht Twents bedrijf.

Het bedrijfsprofiel van Stratech

De UT Challenge is een samenwerking tussen de Universtity of Twente en meer dan 20 toonaangevende bedrijven uit de regio Twente. Met behulp van de competitie daagt de universiteit haar studenten uit om hun innovatieve idee of prototype te pitchen, uit te werken in een businessplan en verder door te werken binnen het netwerk van de UT Challenge. 

Als hoofdpartner maakt Stratech deel uit van het netwerk van de UT Challenge. Dit netwerk is er om de deelnemende studenten te helpen om hun innovatieve idee verder te ontwikkelen. Zo worden er chatsessies, trainingen en workshopdagen georganiseerd om de deelnemers optimaal klaar te stomen voor hun eigen pitch op het finale event dat plaatsvindt op 21 juni 2018.

Deelnemen aan de UT Challenge?

Studeer jij aan de University of Twente en ben jij klaar om met jouw innovatieve idee een spin-off of start-up te lanceren? Of wil je je in de kijker spelen voor een (afstudeer)stageplek of een baan bij één van de partnerbedrijven? Je kunt je nog tot en met 6 april 2018 aanmelden via de website van de UT Challenge.