icon
Logo

Stratech neemt maatregelen tegen verspreiding Coronavirus

13 maart 2020

Stratech houdt alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten. Landelijk worden er maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen en te beperken. Deze maatregelen hebben ook effect op Stratech en de dienstverlening richting onze klanten. Hierover informeren we u graag in dit nieuwsbericht.

Stratech beperkt fysiek contact tot het minimum 

Stratech streeft ernaar haar medewerkers zo veel mogelijk thuis te laten werken om zo de verspreiding van het coronavirus in te dammen en ook onze eigen gezondheid te waarborgen. Tevens zullen we afspraken op locatie van onze klanten of op het kantoor van Stratech zoveel mogelijk beperken. Gelukkig biedt de techniek tegenwoordig goede alternatieven. Onze Account Managers kunnen onder andere demo’s online geven en onze Consultants kunnen hun werkzaamheden veelal via een remote verbinding uitvoeren. Voor reeds gemaakte afspraken zullen wij vooraf contact met u opnemen. We bekijken dan in onderling overleg de opties.

Ook onze Servicedesk blijft vanzelfsprekend gewoon bereikbaar. Het kan in uitzonderingsgevallen voor komen dat de reactiesnelheid afwijkt van hetgeen u van ons gewend ben. Wij vragen hiervoor uw begrip. Indien u een vraag heeft voor onze Servicedesk Medewerkers, willen we u verzoeken een melding te maken via het klantenportaal. Dit helpt ons de dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Bij urgente zaken kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Wij houden de berichtgeving van de overheid en de ontwikkelingen in de gaten en zullen onze maatregelen indien nodig daarop aanpassen.

Meer weten over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#