icon
Logo

Stratech Innovation Lab: dé plek om af te studeren!

11 december 2017

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie! 

Je eigen projectideeen en opdrachten uitvoeren

In het Stratech Innovation Lab krijg je de mogelijkheid je eigen projectideeën en opdrachten uit te voeren. Het Stratech Innovation Lab biedt ruimte voor zelfontwikkeling en mogelijkheden voor initiatief voor jouw rol in de innovatie. Je wordt hierin begeleid door de ervaren experts van Stratech. Ook voor na je stage of afstuderen zijn er binnen de Scrum-teams voldoende mogelijkheden.

"Trots op het mooi eindresultaat"

Gedurende de jaren hebben verschillende studenten hun afstudeeropdracht reeds bij Stratech mogen uitvoeren. De achtergronden van deze studenten, en het soort opdrachten dat ze hebben uitgevoerd, verschilt sterk. Van een Technische Informatica student die de basis heeft gelegd voor de ontwikkeling van een mobile app, tot aan een student Toegepaste Wiskunde die een algoritmisch model heeft ontwikkeld op het gebied van Dynamic Pricing.

De studenten kijken enthousiast terug op hun afstudeerperiode bij Stratech. Met name de ruimte voor eigen inbreng spreekt aan: "Al tijdens mijn eerste kennismaking met Stratech kon ik zelf input leveren voor mijn opdracht". Ook de praktische toepasbaarheid wordt gewaardeerd. "Mijn opdracht heeft daadwerkelijk bijgedragen aan de ontwikkelingen binnen Stratech. Dit motiveerde mij enorm!"

Stages en afstudeeropdrachten 

Stratech heeft meerdere opdrachten die op verschillende niveaus een uitdaging bieden voor studenten. Ben je benieuwd wat het Stratech Innovation Lab jou te bieden heeft? Bekijk hier alle actuele opdrachten en solliciteer direct!

Staat jouw ideale opdracht hier niet tussen? Wij bieden je graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren. Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar: wij verwelkomen initiatieven graag! 

Meer weten over het Stratech Innovation Lab?

Stratech heeft meerdere opdrachten die op verschillende niveaus een uitdaging bieden voor studenten. Ben je benieuwd wat het Stratech Innovation Lab jou te bieden heeft? Bekijk het actuele opdrachtenaanbod en solliciteer direct!

Innovation Lab