icon
Logo

Stratech aanwezig op finale event UT Challenge

18 juni 2018

Ontmoet Stratech op 21 juni op de netwerk- en innovatiemarkt tijdens het UT Challenge finale event: dé innovatiecompetitie voor alle studenten die studeren aan de University of Twente!

Universiteit Twente 21 juni 2018, 11:00 - 17:00

Het finale event

Donderdag 21 juni is het moment waarop iedereen heeft gewacht. Studenten hebben hard gewerkt aan hun ideeën en prototypes. Tijdens het finale event zullen de 22 finalisten het eindresultaat presenteren, door middel van een pakkende pitch van één minuut! 

Gedurende het finale event krijgen de studenten tevens de mogelijkheid om in contact te komen met het bedrijfsleven. Hiervoor is de netwerk- en innovatiemarkt opgezet. Uiteraard zal Stratech, als hoofdpartner van de UT Challenge, ook met een stand aanwezig zijn op deze markt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Stratech jou kan bieden op het gebied van stage, afstuderen of als (bij)baan? Bezoek dan onze stand! Wij gaan graag met je in gesprek. 

Over de UT Challenge

De UT Challenge is een samenwerking tussen de Universtity of Twente en meer dan 20 toonaangevende bedrijven uit de regio Twente. Met behulp van de competitie daagt de universiteit haar studenten uit om hun innovatieve idee of prototype te pitchen, uit te werken in een businessplan en verder door te werken binnen het netwerk van de UT Challenge. 

Als hoofdpartner maakt Stratech deel uit van het netwerk van de UT Challenge. Dit netwerk is er om de deelnemende studenten te helpen om hun innovatieve idee verder te ontwikkelen. Zo worden er chatsessies, trainingen en workshopdagen georganiseerd om de deelnemers optimaal klaar te stomen voor hun eigen pitch op het finale event.