icon
Logo

Samen sterk voor het goede doel

15 december 2020

In het kader van de kerstgedachte én om mensen na dit zware jaar bij te staan, doneren wij een mooi bedrag aan drie goede doelen die mensen helpen die het hardst getroffen zijn door de Coronacrisis.

Hoe wordt dit bedrag verdeeld? Dat bepalen onze klanten!

Het jaar van Corona

We kunnen wel stellen dat 2020 het jaar van Corona was. Dat heeft ervoor gezorgd dat veel mensen terugkijken op een moeilijk jaar. Mensen raken hun baan of onderneming kwijt, hun inkomen valt weg en daarmee hun financiële stabiliteit. Kinderen groeien op in een onzekere tijd en komen in sommige gevallen al op jonge leeftijd in aanraking met armoede. En ook ouderen behoren tot één van de kwetsbare groepen in deze Coronatijd. 

Van zakelijke missie naar sociale missie

"Normaal gesproken richten we ons op het helpen van ondernemers met behulp van onze slimme software. In het kader van de kerstgedachte én om mensen in deze gekke tijd bij te staan, hebben wij besloten om onze zakelijke missie de komende weken om te zetten naar een sociale missie. We willen mensen helpen!", aldus Bert van der Laan (Algemeen Directeur Stratech).

Om deze reden doneren we een mooi bedrag aan een goed doel. We hebben gekozen voor drie goede doelen die mensen helpen die het hardst getroffen zijn door de Coronacrisis. Zij hebben onze hulp nu harder nodig dan ooit. Het gaat om de volgende doelen:

  • De Voedselbank
  • Het Vergeten Kind
  • Nationaal Ouderenfonds

In totaal verdelen we een geldbedrag van € 2.500,00 over de genoemde goede doelen. Hierbij bepalen onze klanten op welke manier dit bedrag verdeeld wordt. 

Ben jij Stratech-klant? Draag dan ook je steentje bij en stem!

Werkt jouw organisatie met Stratech? Dan kun jij ook invloed uitoefenen op de verdeling van het bedrag. Deze week zal onze contactpersoon binnen jouw organisatie een e-mail van ons ontvangen, met daarin de mogelijkheid te stemmen op het goede doel naar keuze. Het doel met de meeste stemmen ontvangt het grootste bedrag. 

Ben je geen Stratech-klant? Of wil je zelf ook een bedrag doneren aan de geselecteerde doelen? Dan kan dat uiteraard via de website van De Voedselbank, Het Vergeten Kind en het Nationaal Ouderenfonds.

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#