icon
Logo

Nieuw Stratech Klantenportaal gelanceerd!

7 augustus 2018

Als betrokken kennispartner willen wij onze klanten optimale ondersteuning bieden bij het werken met onze software. Om deze reden hebben we een nieuw klantenportaal gelanceerd! In dit nieuwe portaal hebben de gebruikers van onze software toegang tot een kennisbank en inzicht in de voortgang van hun meldingen.

Meldingen versturen en volgen

Via het nieuwe klantenportaal kunnen onze klanten meldingen aanmaken voor de Stratech Servicedesk. Men kan eenvoudig reageren op berichten van onze Servicedesk medewerkers en men kan de voortgang van alle meldingen - van zowel de gebruiker als zijn collega's - eenvoudig volgen via het meldingenoverzicht. Op deze manier hebben gebruikers altijd inzicht in de status van openstaande meldingen.

Kennis delen via de kennisbank

Eén van de doelen van het klantenportaal is inhoudelijke kennis over onze software te delen met onze gebruikers. Hiervoor is de kennisbank ingericht. In de kennisbank is alle benodigde productdocumentatie te vinden die onze gebruikers ondersteunt om zo optimaal mogelijk met onze software te werken. Denk hierbij aan handleidingen, updatedocumentatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

Verdere doorontwikkeling van Stratech

De producten en dienstverlening van Stratech zijn continu in ontwikkeling, net als onze organisatie. Wij willen steeds beter worden in wat we doen. In februari dit jaar hebben wij met trots ons nieuwe gezicht gelanceerd. Al onze communicatieuitingen - waaronder de website - zijn hiermee aangepast. De lancering van het nieuwe klantenportaal vormt een volgende stap in de verdere doorontwikkeling van onze organisatie. Wij zijn uw betrokken kennispartner. We zijn méér dan alleen een softwareleverancier. We helpen onze klanten om beter te kunnen ondernemen. Dit doen we onder andere door aandacht te besteden aan onze klanten en een optimale service te bieden!

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#