icon
Logo

Maak kennis met het nieuwe gezicht van Stratech!

12 februari 2018

Vanaf vandaag lanceren wij met trots onze nieuwe huisstijl! Al onze communicatieuitingen - waaronder de website - zijn hiermee aangepast. Voor ons is dit een belangrijke stap in de verdere professionalisering van onze organisatie. Wij zijn Stratech. Wij zijn uw betrokken kennispartner. 

Wat betekent onze nieuwe uitstraling voor u?

Stratech blijft gewoon Stratech. Onze focus ligt nog steeds op het automatiseren van kennisintensieve software. Wel hebben we gekozen voor een nieuwe uitstraling die beter bij onze organisatiewaarden past. Wij zijn uw betrokken kennispartner. Voor u betekent dit dat we méér zijn dan alleen een softwareleverancier. We helpen onze klanten om beter te kunnen ondernemen. Dankzij onze jarenlange marktkennis en ervaring, zijn we uw deskundige en volwaardige gesprekspartner. Daarnaast besteden we graag extra aandacht aan onze klanten. Onze klanten spelen dan ook een belangrijke rol in onze huisstijl. De beelden die we gebruiken zijn gemaakt bij verschillende klanten op locatie.

Feestelijke lanceringsactie

Wij zijn trots op ons nieuwe gezicht en willen onze lancering groots vieren. Uiteraard doen we dit graag samen met onze relaties. Daarom kunt u in deze liefdevolle Valentijnsperiode verschillende prijzen winnen! Bezoek onze nieuwe website www.stratech.nl/nieuwgezicht, laat uw gegevens achter en maak kans op diverse unieke en romantische Valentijnsprijzen! 

De prijzen

  • Hoofdprijs: ballonvaart voor 2 personen
  • 2x Nachtje weg voor 2 personen
  • 2x Romantische belevenis voor 2 personen
  • 5x Bioscoopbon
  • 5x Valentijnstaart
  • 15x Leonidas bonbons
Maak kans op één van de prijzen!

U kunt deelnemen aan onze feestelijke lanceringsactie door uw gegevens achter te laten. De prijswinnaars worden in de week van 12 maart 2018 bekend gemaakt.

Doe mee!