icon
Logo

De uitslag | Samen sterk voor het goede doel

01  maart 2021

Voor veel mensen is 2020 een gek jaar geweest. Vooral ouderen, jongeren en mensen waarbij het inkomen is weggevallen hebben een moeilijk jaar achter de rug. Normaal gesproken richten we ons bij Stratech op het helpen van ondernemers met behulp van onze slimme software. Eind vorig jaar hebben we deze missie tijdelijk even wat breder getrokken...

Van zakelijke missie naar sociale missie

In het kader van de kerstgedachte hebben we onze zakelijke missie tijdelijk omgezet naar een sociale missie. Ons doel: vooral díe mensen helpen die het hardst door de Coronacrisis getroffen zijn. Om deze actie kracht bij te zetten heeft Bert van der Laan (Algemeen Directeur Stratech) een mooi geldbedrag van € 2.500,00 vrij gemaakt. Dit geldbedrag moest over drie goede doelen worden verdeeld. De vraag was alleen, wie krijgt welk bedrag?

Een waar vraag waar zelfs de specialisten van Stratech niet direct een antwoord op hadden. Om te komen tot een eerlijke verdeling hebben we de hulp van onze klanten ingeroepen. Zij konden in december en januari een stem uitbrengen op het goede doel dat zij een warm hart toedragen. Er kon gestemd worden op Het Vergeten Kind, Het Nationaal Ouderenfonds en De Voedselbank.

De stemmen zijn geteld!

Wij hebben de afgelopen periode ontzettend veel stemmen mogen ontvangen van onze klanten. Inmiddels zijn alle stemmen geteld en zijn onderstaande cheques uitgereikt:

  • Het Vergeten Kind: € 1.250,00
  • De Voedselbank: € 750,00
  • Het Nationaal Ouderenfonds: € 500,00

Zo hebben we samen een klein steentje kunnen bijdragen aan de mensen die onze hulp hard kunnen gebruiken.

Namens het hele Stratech-team en de drie goede doelen: hartelijk dank voor je stem!

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#