Stratech Perspectief: flexibele software voor u als Wsnp bewindvoerder!

Wilt u als Wsnp bewindvoerder uw werkprocessen ook efficiënter uit kunnen voeren? En wilt u uw Wsnp trajecten eenvoudig kunnen registreren, beheren en daardoor altijd grip houden? Stratech biedt u hiervoor Stratech Perspectief, software voor Wsnp bewindvoering!

Inzicht en grip houden op trajecten

U krijgt een volledig beeld van de huidige cliëntsituatie doordat alle ingezette Wsnp trajecten met doorlooptijden in één scherm zichtbaar zijn.

Automatische dossiervorming

De geïntegreerde documentgenerator zorgt ervoor dat de volledige correspondentie met cliënten en relaties kan worden uitgevoerd en het dossier automatisch wordt opgebouwd.

Directe tijdwinst met automatische berekeningen

Met de geïntegreerde vtlb-calculator hoeft u de benodigde informatie bijvoorbeeld maar op één plek te registreren. Hierdoor bespaart u veel tijd en heeft u altijd inzicht in de laatst uitgevoerde calculatie. Ook de berekeningen voor de slotuitdelingslijst worden in Stratech Perspectief volledig ondersteund, zo krijgt u snel inzicht in de bedragen die bestemd zijn voor de schuldeisers.

Volledige ondersteuning van uw processen

Stratech Perspectief biedt de flexibiliteit om de software volledig in te richten naar uw unieke werkprocessen. Middels overzichtelijke actielijsten met uit te voeren taken, wordt de medewerker eenvoudig door het proces begeleid. 

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met