Training Documentgenerator Stratech Perspectief

Er komt steeds meer druk te liggen op doorlooptijden en de behoefte aan management informatie groeit en wijzigt continu. Heeft u hierdoor behoefte aan (nieuwe) rapportages? Of wilt u wijzigingen doorvoeren in de standaardbrieven die verstuurd worden? Het is voor de snelheid van het proces van belang dat u zelf de gewenste aanpassingen in de brieven en rapportages kunt aanbrengen. Hiervoor bieden we u de training Documentgenerator Stratech Perspectief aan.

Door middel van de documentgenerator worden geregistreerde gegevens op een heldere wijze inzichtelijk gemaakt. Tijdens de tweedaagse basistraining Documentgenerator leert u hoe u op een eenvoudige wijze zelf rapportages kunt samenstellen met behulp van deze documentgenerator.

De belangrijkste thema's die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Basisbegrippen documentgenerator
  • Bepalen gegevensselecties
  • Ontwikkelen en aanpassen van brieven
  • Ontwikkelen en aanpassen van managementstatistieken

Er wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Toegekende PE-punten

Aan de training zijn door de BPBI en Bureau Wsnp in 2017 PE-punten toegekend. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

BPBI 8 PE-punten
Bureau Wsnp  10 PE-punten (Vaardigheden)


Praktische informatie

De training duurt twee dagen en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 985,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. Enige basiskennis van Stratech Perspectief is wenselijk, niet noodzakelijk. Op deze training zijn de  Opleidingsvoorwaarden Standaard van toepassing.

Hieronder kunt u zich direct inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Account Manager. 

DatumLocatiePrijs 
19 december 2017  - 20 december 2017Stratech Enschede€ 985,00Aanmelden