Training Documentgenerator Stratech-RCS (Enterprise)

Wilt u zelf graag de regie hebben en houden over uw eigen documenten en rapportages? Dan is de training Documentgenerator Stratech-RCS Standaard/Enterprise echt iets voor u!

De training Documentgenerator Stratech-RCS Standaard/Enterprise is gericht op gebruikers die al enige tijd met onze softwareoplossing werken. Onder begeleiding van een ervaren trainingsconsultant worden u de ins en outs van de documentgenerator bijgebracht. Na afloop bent u in staat om volledig zelfstandig bestaande documenten aan te passen en (eenvoudige) nieuwe documenten te ontwerpen.

De belangrijkste thema's die aan bod komen zijn:

  • Basisbegrippen documentgenerator
  • Bepalen gegevensselecties
  • Ontwikkelen en aanpassen van eenvoudige correspondentie en lijsten

Stratech-RCS onlineEr wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Praktische informatie

De training duurt één dag en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 329,00 per persoon waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen.