Reserveringssysteem Groepsaccommodatie

Uw groepsaccommodatie kent veel wisselingen in de bezetting. Om ervoor te kunnen zorgen dat alles goed verloopt, is de beschikking over een goed doordacht reserveringssysteem voor uw groepsaccommodatie een must!

Reserveringssysteem groepenGedurende de week heeft u vaak scholen en bedrijven te gast, in de weekenden zijn het de vriendengroepen en de families die zich in uw groepsaccommodatie huisvesten. Dit ritme vraagt veel flexibiliteit van uw reserveringssysteem.


De schoonmaak bijvoorbeeld, moet exact weten wat er op welk moment van ze verwacht wordt. Ook moet u eenvoudig in staat zijn bezettingslijsten te genereren voor de keuken en de activiteitenbegeleiding.

Stratech is met haar reserveringssysteem voor groepsaccommodaties als geen ander in staat om u in het bovengenoemde proces te ondersteunen.

Stratech biedt echter meer! Met de module 'activiteitenplanning' kunt u naast de overnachtingen ook alle activiteiten die u aanbiedt tot op het kwartier nauwkeurig inplannen. Zo bieden wij met ons reserveringssysteem voor groepsaccommodaties een totaaloplossing voor uw bedrijf.

Met meer dan 26 jaar ervaring in de verblijfsrecreatie is Stratech uw partner in hét reserveringssysteem voor uw groepsaccommodatie!

De voordelen van ons reserveringssysteem voor uw groepsaccommodatie:

  • Meer (online) boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat
  • Een complete administratieve oplossing
  • Gebruiksvriendelijk, flexibel en korte inwerktijd
  • Uitgebreide mogelijkheden op gebied van prijsberekening
  • Up-to-date managementinformatie om sturing te geven aan uw organisatie
  • Vergelijk eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt met onze eigen Benchmark Verblijfsrecreatie

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met