Reserveringssysteem Bed & Breakfast

U als eigenaar van een Bed & Breakfast kent veel wisselingen in de bezetting van uw accommodatie. Om ervoor te kunnen zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en uw reserveringsadministratie eenvoudig wordt geregeld, hebben wij speciaal voor u als kleine recreatieondernemer het reserveringssysteem Stratech Booking ontwikkeld. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen zodat u meer tijd over houdt voor uw gasten!

Stratech Booking is een online reserveringssysteem speciaal ontwikkeld voor de kleine recreatiebedrijven, zoals minicampings en B&B's, met minder dan 50 accommodaties.

Bed & BreakfastStratech Booking biedt gemak en tijdsbesparing door het hele proces van (online) boeken tot het versturen van reserveringsbevestigingen en facturen te automatiseren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reserverings- administratie en houdt u meer tijd over voor uw gasten!

Enkele voordelen van ons reserveringssysteem voor uw Bed & Breakfast:

  • Meer online boekingen door online boekingsmodule op uw website
  • Overal te gebruiken op pc, tablet en smartphone
  • Reserveringsbevestigingen en facturen automatisch opmaken en versturen
  • Onbeperkt aantal acties, aanbiedingen, arrangementen en kortingen in te richten die u vervolgens online kunt aanbieden
  • Overzichtelijk planbord waarin uw boekingen worden weergegeven en van waaruit geboekt kan worden
  • Inzicht in uw gegevens door de vele beschikbare overzichten; te denken aan overzichten van in- en uit te checken gasten, reserveringen en facturen