Met ons reserveringssysteem meer tijd voor meer gasten

Vincent pc

U als recreatieondernemer wilt graag meer tijd besteden aan meer gasten. Een compleet reserveringssysteem, waarmee u een hogere bezetting kunt realiseren en waarmee de gehele reserveringsadministratie efficiënt kan worden bijgehouden, is daarom onmisbaar. 

Een maximale bezetting op uw park, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar u als recreatieondernemer voor staat. U wilt zich dan ook volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, reserveringen en online boekingen. Ons reserveringssysteem Stratech-RCS biedt u de perfecte oplossing!

Reserveringssysteem Stratech-RCS

Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stellen uw belangrijkste doelen te realiseren. Met behulp van Stratech-RCS wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund: ons reserveringssysteem biedt u veel mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding. 

Ondanks de vele mogelijkheden van ons reserveringssysteem is de gebruikersvriendelijkheid nooit uit het oog verloren. Het systeem oogt overzichtelijk en herkenbaar en is daardoor gemakkelijk en snel in gebruik waardoor nieuwe medewerkers/seizoenskrachten in een mum van tijd zijn ingewerkt! 

Flexibel reserveringssysteem voor elk recreatiebedrijf!

Ons reserveringssysteem wordt door meer dan 300 recreatieondernemingen in zowel Nederland als in het buitenland gebruikt. De bedrijfsprocessen van deze bedrijfstypen verschillen, daarom heeft ons systeem voor elk type bedrijf een eigen standaardversie ontwikkeld. Bovendien is ons reserveringssysteem modulair van opbouw. Hierdoor is de software optimaal af te stemmen op uw eigen bedrijfsproces en betaalt u alleen voor hetgeen u ook echt nodig heeft. Een flexibele oplossing voor elk bedrijf!

 

De volgende modulaire uitbreidingen kunnen we u als recreatieondernemer aanbieden:

Aansluitend Boeken
Activiteitenplanning
Automatische Incasso
Boekhouding
Channel Manager (Enterprise)
Ctoutvert Koppeling
Dynamische Veldinformatie
Eigenaren
Elektronisch Bankieren
Energiemanagementsysteem
Enquête
Facilitair Management
Footzy Koppeling
Gebruikersprofielen
ICY
Kassa
Koppeling Boekingsmonitor
Mijn Omgeving voor Gasten
Mijn Omgeving voor Eigenaren (Enterprise)
Objectclustering
Objectenplanning
Pinkoppeling
Plattegrond Functionaliteit
Postcode
Replicator
Stratech Campaign - NIEUW!
Stratech Insight
Toegangscontrole/Hardwarekoppelingen
Touroperators
Verplichte Velden
Vrije Tabbladen en Tabellen
Webapplicatie Online Boeken

Stratech-RCS: compleet reserveringssysteem

Ons reserveringssysteem Stratech-RCS is een volwaardig Windows programma en een bewezen multipark oplossing waarmee u uw plannings- en boekingsinformatie altijd up-to-date heeft. De gedegen koppelingen met uw slagboom, kassasysteem en pinautomaat maken het reserveringssysteem compleet! Met Stratech-RCS: 

Gratis software

 • Geen software investeringen, alleen implementatiekosten

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en flexibel reserveringssysteem

 • Korte inwerktijd voor uw medewerkers en vakantiekrachten
 • Reserveringen maken, wijzigen en verschuiven vanuit het planbord 

Meer gasten

 • Aantoonbaar meer (online) boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat
 • Directe koppeling met diverse touroperators en boekingsportalen
 • Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van prijsberekening
 • Optimaal bereik van uw gast met Stratech Campaign

Tijdbesparing

 • Ultieme vrijheid voor uw gast met de Mijn Omgeving
 • Koppeling Facilitair Management en Enquëte
 • Gedegen hardwarekoppelingen
 • Eén oplossing voor al uw parken

Meer inzicht

 • Atijd up-to-date management informatie met Stratech Insight voor inzicht in uw bedrijfsresultaat en goede sturing aan uw organisatie
 • Inzicht in je prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

 

Rotonde Recreatie

 

Waarom een Strippenkaart?

Herkent u zich in de situatie dat u snel een aantal aanpassingen in uw reserveringssysteem Stratech-RCS wilt doorvoeren om nog meer tijd voor meer gasten te hebben? Met behulp van onze strippenkaart kunt u eenvoudig ad hoc of periodiek gebruik maken van de dienstverlening van onze Servicedesk en Consultants tegen sterk gereduceerde tarieven. De strippenkaart is ideaal om onze specialisten snel in te laten plannen voor (remote) werkzaamheden die u op korte termijn wenst uit te laten voeren.

Met behulp van de strippenkaart koopt u vooraf, tegen een gereduceerd tarief, een tegoed in dat u kunt gebruiken voor Consultancywerkzaamheden (uitgevoerd door de Servicedesk en Consultants) en trainingen! Deze werkzaamheden (inclusief trainingen) worden automatisch afgeboekt van het tegoed van uw strippenkaart. Haal met de strippenkaart meer voordeel uit Stratech-RCS voor uw organisatie!

Een greep uit de voordelen van de Strippenkaart!

 • Voordeel oplopend tot 12% van onze reguliere tarieven;
 • Mogelijkheid om betaalde diensten van de Servicedesk al per kwartier en remote werkzaamheden van Consultants al per uur uit te laten voeren;
 • Nieuwe releases snel implementeren met de ondersteuning van Stratech;
 • Eenvoudige administratieve handeling.

Strippenkaart

Met behulp van de Stratech Strippenkaart haalt u meer rendement uit uw reserveringssysteem tegen de meest aantrekkelijke tarieven!

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw bedrijfsvoering, heeft u de keuze uit strippenkaarten met diverse tegoeden en bijbehorende kortingen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze Account Managers Recreatie.

 

 

Wilt u ook altijd en overal, op elk apparaat, inzicht in uw actuele managementinformatie zodat u kunt groeien in omzet, bezettingsgraad en winst?

Stratech Insight

Stratech Insight is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u, met behulp van visuele weergaven, altijd en overal inzicht geeft in de actuele managementinformatie van uw recreatieonderneming.DevicesHet dashboard worden automatisch gevuld vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS en maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie.

Neem voor meer informatie contact op met onze Account Managers of kijk op  www.stratechinsight.nl.

 

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met