Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen

Het op het park aanwezige restaurant De Schoppe is de oorsprong van Vakantiepark De Twee Bruggen. Dit restaurant is in 1968 ontstaan in een boerderijtje. Het vakantiepark is eind jaren zestig groot geworden met jaarplaatsen. Hier werden overwegend Duitse gasten ontvangen, te danken aan de ligging nabij het Roergebied. 

Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt: het vakantiepark bevat momenteel ongeveer 200 jaarplaatsen en 400 toeristische plaatsen; daarnaast verhuurt De Twee Bruggen stacaravans, chalets, bungalows en een groepsaccommodatie. Op het park bevinden zich diverse faciliteiten waaronder een overdekt en openlucht zwembad, sauna, grote zandspeeltuin, bowlingbanen, fiets en skelterverhuur, een pannenkoeken- en a-la-carte restaurant, cafetaria, een gezellige bar, supermarkt én een croissanterie met ontbijtmogelijkheden. Tevens bevinden zich een dierentuin en een 30 hectare recreatieplas op een steenworp afstand.

Sneller genereren van meer omzet met behulp van de online boekingsmodule

De keuze van Vakantiepark De Twee Bruggen voor Stratech-RCS is hoofdzakelijk gebaseerd op de mogelijkheid tot het zelf kunnen inrichten van een eigen online boekingsstraat. Lisanne te Kulve, marketing Vakantiepark De Twee Bruggen: "Wat bij ons vorige systeem een knelpunt was, was het online boekingssysteem. Dit is dan ook de belangrijkste reden dat we de overstap naar Stratech hebben gemaakt. Met behulp van Stratech-RCS zitten we niet vast aan een bepaald stramien, maar kunnen we de stappen zelf inrichten. De gasten kunnen hun boekingsproces in een kortere tijd afronden waardoor meer boekingen kunnen worden gerealiseerd. Hier zullen we uiteindelijk meer omzet uit halen".

Hendrik-Jan Mensink, eigenaar Vakantiepark De Twee Bruggen: "Het is dus eigenlijk een omzet gedreven beslissing om de overstap naar Stratech-RCS te maken. Ik denk dat met behulp van de online boekingsmodule meer en sneller omzet gemaakt kan worden".

Gebruiksvriendelijkheid en korte inleertijd

Stratech-RCS wordt door bestaande klanten getypeerd als een erg gebruiksvriendelijk reserveringssysteem. Dit is voor Vakantiepark De Twee Bruggen dan ook een belangrijke reden geweest om voor Stratech te kiezen: "De gebruiksvriendelijkheid, evenals de korte inleertijd van nieuwe medewerkers en seizoenskrachten is erg belangrijk. Hierdoor kunnen we nieuwe medewerkers sneller inwerken. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om eenvoudig inzicht te krijgen in ons bedrijfsresultaat. Stratech-RCS maakt dit mogelijk doordat we binnen het reserveringssysteem de mogelijkheid hebben om sneller rapportages te draaien", aldus Lisanne.

Prettig contact

"Wat volgens mij ook belangrijk is, Stratech is dusdanig een strategische partner voor een recreatiebedrijf, dat Stratech het leuk heeft met haar klant en de klant het heel leuk heeft met Stratech. Je moet elkaar zaken gunnen en open staan voor elkaars kritiek/mening. De klik was er snel en wij waren overtuigd door het duidelijke en heldere verhaal. Het overstappen naar Stratech is geen eenvoudige stap, maar de voordelen en de klik waren voor ons ruim voldoende om de stap toch te nemen!", aldus Hendrik-Jan Mensink.

Implementatie tijdens het hoogseizoen: klaar voor vroegboeken in 2014

Vakantiepark De Twee Bruggen heeft ervoor gekozen de implementatie van Stratech-RCS in de vroege zomermaanden plaats te laten vinden, om zo op 1 juli 2013 klaar te zijn om de De Twee Bruggenboekingen voor 2014 te kunnen registreren. Nieuwe medewerkers kunnen daarnaast direct worden ingewerkt met het nieuwe reserveringssysteem zodat de inleertijd beperkt blijft en Vakantiepark De Twee Bruggen klaar is voor het hoogseizoen!

We kunnen dan ook melden dat deze implementatie succesvol is afgerond en De Twee Bruggen momenteel naar volle tevredenheid werkt met ons reserveringssysteem Stratech-RCS!

Stratech voor de recreatiesector

Stratech is al meer dan 25 jaar actief in de automatisering van meer dan 250 recreatiebedrijven in binnen- en buitenland en is tevens marktleider in Nederland. Stratech ontwikkelt en levert een modern en flexibel reserveringssysteem waarmee de gehele bedrijfsvoering van diverse recreatiebedrijven als Campings, Bungalowparken, Jachthavens en Groepsaccommodaties geautomatiseerd kan worden.

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met