Klant van het eerste uur!

Logo

In 1989 kocht Ton Bleckman It Wiid van de gemeente Tytsjerksteradiel. Sindsdien is It Wiid uitgebouwd tot een uitgebreid recreatiepark met 220 caravans en 400 toeristische plaatsen. Het voorzieningenniveau is hoog. Zo heeft het park een jachthaven met een groot aantal ligplaatsen, horecavoorzieningen, een zwembad, supermarkt en uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Zijn devies; "Als je iets doet doe het dan goed". Dit geldt dan ook voor zijn keuze voor Stratech-RCS.

Klant van het eerste uur

Toen de heer Bleckman mede-oprichter van Stratech, Bert van der Laan, in 1990 ontmoette, heeft hij hem samen met een grote groep mede-recreatieondernemers gevraagd om het reserverings- en planningssysteem Stratech-RCS verder voor hem te ontwikkelen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de huidige versie van het reserveringssysteem waarmee Stratech marktleider is geworden. ''Ik heb goede herinneringen aan de basis van de samenwerking met de drie aandeelhouders en oprichters van Stratech'', aldus Ton Bleckman.

Gebruikersvriendelijk werken, geïntegreerd met zoek- en boeksites en 40% herhaalbezoek

Met behulp van ons reserveringssysteem heeft de eigenaar van It Wiid een goed overzicht over zijn boekingen en planning, kan hij efficiënt werken en heeft hij de administratie van zijn park goed op orde. Zijn medewerkers ervaren dagelijks het gebruikersgemak; ''Het is simpel en overzichtelijk ingericht en biedt de mogelijkheid koppelingen te maken met toegangscontrole tot het zwembad, het park (slagboom) en geïntegreerde kassasystemen.''

Onderzoek

It Wiid is in staat onderzoeken, bijvoorbeeld de periodieke kernenquêtes, te koppelen met Stratech-RCS. Hierdoor kan snel bijgestuurd worden op de bedrijfsvoering en kunnen er verbeterpunten doorgevoerd worden.
 
Met behulp van de universele koppeling met de touroperators ervaart It Wiid een forse toename van de online boekingen. Tegelijkertijd biedt het een stuk onafhankelijkheid doordat hij kan koppelen met verschillende zoek- en boekwebsites.
 
Door gebruik te maken van een nieuwsbrief, gekoppeld met ons reserveringssysteem, kan It Wiid actiegerichte campagnes uitvoeren. Hetgeen heeft geleid tot 40% herhaalbezoek.

Stratech als kennispartner

''Ik zie Stratech als partner voor de lange termijn. Afspraken worden nagekomen en ze denken goed mee over nieuwe mogelijkheden tot verdere verbetering van mijn bedrijfsvoering", aldus Ton Bleckman.

  • ItWiid1
  • ItWiid2
  • ItWiid3
  • ItWiid4
  • ItWiid6
  • ItWiid7
  • ItWiid8
  • ItWiid9
  • ItWiid10

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met