Meer dan re-integreren alleen

Producten

Merkt u, als uitvoerder van re-integratieactiviteiten, ook dat er steeds minder geld beschikbaar is om uw cliënten naar werk te begeleiden? Moet u als re-integratiespecialist ook steeds creatiever zijn in de inzet van mensen en middelen?

Integratie 2Met Stratech als kennispartner bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning van uw processen. Of u nu als uitvoerder in opdracht van gemeenten, het UWV of particuliere instellingen re-integratietrajecten uitvoert, Stratech biedt u dé totaaloplossing!

 

Efficiënter uw re-integratieactiviteiten uitvoeren

Stratech biedt een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem dat inzicht verschaft in de re-integratietrajecten van uw cliënten. U heeft continu inzicht in de voortgang van het traject. Ook beschikt u over de meest actuele informatie en resultaten.

Stratech ondersteunt uw proces met slimme oplossingen voor uw re-integratie activiteiten. Door bijvoorbeeld de integratie van slimme matching tools, aansluiting op diagnosesystemen en integratie met bijvoorbeeld het financiële systeem binnen uw organisatie.

Voordelen van Stratech als kennispartner

Door onze jarenlange ervaring binnen de re-integratiesector durven wij dan ook zonder enige schroom te beweren uw ideale kennispartner te zijn. Dit uit zich onder andere in:

  • Tijd- en kostenbesparing door efficiënt en overzichtelijk uw re-integratieactiviteiten uit te voeren
  • Up-to-date software als het gaat om geldende wet- en regelgeving
  • Slimme inzet van facturering
  • Tijdregistratie
  • Actuele en volledige stuur- en managementinformatie.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze productpagina voor meer informatie, of neem direct contact met ons op!

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met