We opereren in een omgeving waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Sinds de opkomst van het internet in de jaren 90 wordt een steeds groter deel van de economie hiervan afhankelijk. Daarnaast heeft iedere ondernemer te maken met consumenten die steeds veeleisender en mondiger worden. Een consument wordt gemakkelijk ergens klant, maar kan net zo makkelijk overstappen naar een concurrent. Ook zien we de trend van zelfredzaamheid: veel werkzaamheden van organisaties verplaatsen zich naar hun klanten. Zo hebben we tegenwoordig geen reisbureau meer nodig om een vakantie voor ons te boeken, maar doen we dit zelf via boekingsites op het moment en op de plek waar het ons uitkomt en op onze eigen devices (smartphone, tablet, laptop).

De veranderingen in onze omgeving hebben een grote impact op alle ondernemers. We zien om ons heen dat veel organisaties (nog) niet het maximale uit hun business halen, dat processen effectiever en efficiënter kunnen worden ingericht en dat er meer omzet uit meer klanten kan worden behaald. Wij willen met onze innovatieve en verrassende softwareoplossingen het verschil maken voor deze organisaties. Nu en in de toekomst: vanuit onze langetermijnvisie en oog voor de toekomst streven we naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze partners.

Continu in ontwikkeling met taakgestuurde softwareoplossingen  

In het kader van onze missie en visie investeert Stratech in de ontwikkeling van een nieuwe generatie softwareoplossingen. Hierbij worden Cloud-oplossingen gerealiseerd volgens moderne technieken en methodieken. Deze nieuwe generatie softwareoplossingen ondersteunen taakgestuurd werken, waardoor gebruikers in staat zijn efficiënt en effectief hun taken uit te voeren. We ontwikkelen deze oplossingen middels de Agile Scrum methode, waarbij we representatieve gebruikers uit onze doelgroepen regelmatig bij het proces betrekken.

Direct meer weten?


Postadres
Postbus 3
7500 AA ENSCHEDE
Nederland
 
Bezoekadres
Pantheon 15
7521 PR ENSCHEDE
Nederland Algemeen
Tel: +31 (0) 53 480 40 80
E-mail: info@stratech.nl
 
Servicedesk
Tel: +31 (0) 53 480 40 80
E-mail: servicedesk@stratech.nl