Werkwijze IBAN conversie

Stratech-RCS online

Vanaf 1 februari 2014 kan voor het betalingsverkeer geen gebruik meer worden gemaakt van de oude rekeningnummers en bankbestanden (zoals SWIFT en CLIEOP). Voor het omzetten van alle rekeningnummers in uw database naar IBAN heeft Stratech het mogelijk gemaakt een conversie te doen.

De bovengenoemde genomen maatregel betekent dat u alle rekeningnummers dient over te zetten naar IBAN en BIC. Stratech ondersteunt u daarbij. Via een export kunt u de rekeningnummers uit uw database halen. Dit bestand stuurt u vervolgens per e-mail naar Stratech. Na conversie krijgt u het bestand weer per e-mail retour gezonden. Via de import converteert u deze rekeningnummers vervolgens snel en eenvoudig naar IBAN en BIC.

De conversie van het bestand wordt door Stratech als dienst uitgevoerd tegen een gering tarief van € 250,00 per te converteren bestand. De consultancyvoorwaarden Stratech zijn hierop van toepassing.

U kunt gebruikmaken van deze conversie ondersteuning door een e-mail, met als bijlage het te converteren bestand, te sturen naar ibanconversie@stratech.nl. Mocht u ondersteuning willen bij het exporteren van de rekeningnummers, dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk.

Let op! U kunt de IBAN conversie alleen uitvoeren wanneer de update Stratech-RCS 5.3 geplaatst is.

Voor het plaatsen van deze update kan onze Servicedesk u uiteraard tegen het gereduceerde Consultancytarief van € 99,00 per uur ondersteuning verlenen. Voor meer informatie omtrent de IBAN conversie kunt u eveneens contact opnemen met de Servicedesk.