Beerze Bulten: gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst met Stratech!

Logo

Vorig jaar heeft Vrijetijdspark Beerze Bulten de overstap gemaakt naar reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise. Na een succesvolle implementatie is Beerze Bulten erg tevreden over de vele mogelijkheden en voordelen - zoals gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst - die Stratech-RCS Enterprise ze biedt.

Keuze voor Stratech-RCS Enterprise

De keuze van Vrijetijdspark Beerze Bulten voor het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise is vooral gebaseerd op de online boekingsmodule van Stratech, waarmee het mogelijk is dat Beerze Bulten de hele boekingsstraat naar eigen wensen kan inrichten. Niet onbelangrijk bij deze keuze waren de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en de continuïteit van de software. Daarnaast hebben het debiteurenbeheer en de eenvoudige beschikking over management rapportages en financiële statistieken ook bijgedragen aan hun overstap naar Stratech-RCS Enterprise. 

Implementatie

Beerze Bulten 5

De implementatie van Stratech-RCS Enterprise is volgens Gerrit-Jan Hagedoorn | Eigenaar Vrijetijdspark Beerze Bulten naar tevredenheid uitgevoerd: "De implementatie van Stratech-RCS Enterprise is goed verlopen en heeft aan de verwachtingen voldaan. De communicatie was prima, als we een vraag hadden kregen we daar vlot antwoord op. Tijdens de implementatie hebben we wat discussie gehad over het online boeken, hier had de Consultant duidelijke ideeën en een duidelijke mening over. Dit heeft, in samenspraak met de websitebouwer, uiteindelijk geresulteerd in de boekingsstraat zoals die er nu staat. Doordat we deze helemaal zelf hebben kunnen inrichten is deze nu zoals we graag wilden".

Voordelen Stratech-RCS Enterprise

De overstap van Vrijetijdspark Beerze Bulten is gebaseerd op de diverse voordelen die Stratech-RCS Enterprise kan bieden. Nu er op het park daadwerkelijk dagelijks met het reserveringssysteem wordt gewerkt, worden deze voordelen bevestigd.

Korte inwerktijd nieuwe medewerkers en seizoenskrachten

Stratech-RCS Enterprise wordt door bestaande klanten getypeerd als een erg gebruiksvriendelijk reserveringssysteem waarvoor een korte inwerktijd geldt, zo ook door Beerze Bulten: "Het reserveringssysteem is erg gebruiksvriendelijk, na de uitleg van Stratech zelf konden we vrijwel gelijk aan de slag. Dit geldt eigenlijk ook voor nieuwe collega's; het is een systeem dat nieuwe medewerkers snel aan te leren is en de basiswerkzaamheden hebben ze vrij snel onder de knie", aldus Sanne Edelijn en Selina Imminga | Receptiemedewerksters Vrijetijdspark Beerze Bulten.

Overzichtelijk werken rondom reserveringen

Het maken en verwerken van reserveringen kan in Stratech-RCS Enterprise volgens de receptionistes eenvoudig worden gerealiseerd: "De werkzaamheden rondom het reserveren zijn een stuk makkelijker. Alles is mogelijk vanuit één reserveringskaart, wat erg overzichtelijk is. Daarnaast kunnen reserveringen eenvoudig teruggezocht worden; naast het zoeken op postcode kunnen we gasten ook terugvinden op basis van e-mailadres, telefoonnummer of (gedeeltelijke) achternaam. Ook is het erg eenvoudig selecties van reserveringen te maken. Wanneer de reservering is voltooid verzenden we een bevestigingsmail, waarvan we de tekst nu zelf kunnen toevoegen/wijzigen".

Beerze Bulten 17

Gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst

Werken met Stratech-RCS Enterprise resulteert in gebruiksgemak en flexibiliteit en levert tijdswinst op: "Wat voor ons erg makkelijk is, is dat we kunnen zoeken vanuit het planbord. Hier kunnen alle wensen van onze gasten ingegeven worden, waarnaast we filters in kunnen stellen. Wanneer we voor de gast een leuke plek hebben uitgekozen, is deze ook direct vanuit het planbord te reserveren. Tevens gaat het debiteurenbeheer een stuk makkelijker; doordat we meer vanuit één scherm kunnen werken, kunnen we in één oogopslag zien of gasten bijvoorbeeld nog een bedrag open hebben staan. Er zitten nog veel meer mogelijkheden in Stratech-RCS Enterprise, die we nog lang niet allemaal benutten", aldus Sanne en Selina.