Doe mee aan het onderzoek Trends in Export 2018

Trends in Export 2016

Het jaarlijkse onderzoek Trends in Export van evofenedex en Atradius is weer van start gegaan.  Voor de twintigste keer doen zij onderzoek naar de trends, knelpunten en verwachtingen van exporterend Nederland.
Help mee en vul de enquête in!

Inzicht in de ontwikkelingen van de Nederlandse export

Dit jaar staat het thema: '20 jaar trends en 20 jaar vooruit kijken' centraal. Hoe staat het met ons vermogen om te leren van het verleden en daarmee de toekomst te voorspellen? Tijdens het 20-jarige jubileum van "Trends in Export" wordt terug en vooruit gekeken. Hoe heeft het Nederlandse bedrijfsleven zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld en welke grote trends ziet u voor zich de komende jaren? Hoe speelt u daarop in? Wat moeten we doen om onze positie als exportgrootmacht te behouden en uit te bouwen?

Klik hier om de enquête in te vullen

Meedoen aan het onderzoek kan tot 31 januari 2018

Stratech vraagt uw medewerking voor het onderzoek Trends in Export 2018. Als u de vragenlijst invult en aanwezig bent op het Trends in Export evenement, ontvangt u van evofenedex en attradius gegarandeerd een goede fles wijn. U kunt tot uiterlijk woensdag 31 januari meedoen aan Trends in Export 2018. Nieuwsgierig naar alle resultaten?

Ga dan dinsdag 10 april naar het Trends in Export evenement of download dan het rapport op www.trendsinexport.nl