Terugblik Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2012

Recreatievakbeurs Hardenberg 2012 - Stand

Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 november vond de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg plaats. Stratech was ook dit jaar weer aanwezig op deze vakbeurs!

Gedurende drie dagen hebben wij u en andere recreatieondernemers kennis laten maken met onze reserveringssoftware Stratech-RCS. Dit is dé totaaloplossing voor de verblijfsrecreatie: een flexibele planning, maximale bezetting, geavanceerde prijsberekening, een eigen webportal met internetontsluiting (Zoek&Boek), financiële verantwoording naar bijvoorbeeld eigenaren, managementondersteuning en koppelingen met andere hardwaresystemen.

Lancering Stratech Services Recreatie

Tijdens de Recreatie Vakbeurs hebben we Stratech Services Recreatie gelanceerd. Als úw kennispartner, levert Stratech graag een actieve en positieve bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. Wij bieden u een aantal diensten waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw reserveringssoftware. Zo bent u bijvoorbeeld met Stratech Seizoens Update klaar voor het nieuwe seizoen! Onze Consultants geven u graag advies en ondersteuning bij de doorvoering van een nieuw beleid naar een passende inrichting van Stratech-RCS.

Met Stratech Gebruikerstrainingen heeft u altijd de juiste kennis in huis! Zo kunt u uw (nieuwe) medewerkers voor het nieuwe seizoen gelijk up-and-running inzetten en productief laten werken.

Stratech-RCS Online: dé totaaloplossing voor uw online activiteiten

Wilt u naast een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem ook uw online activiteiten optimaliseren? Tijdens de beurs hebben wij, in samenwerking met onze partner Holiday Media, een totaalpakket voor al uw online activiteiten geïntroduceerd: Stratech-RCS Online. Met Stratech Online Boeken kan ons reserveringssysteem Stratech-RCS via onze partner eenvoudig aan uw website worden gekoppeld. Hierdoor kunt ook u volgend seizoen tot 10% meer boekingen realiseren! De Website Service zorgt ervoor dat uw website een professioneel en succesvol visitekaartje wordt. Tenslotte kunt u er met Internetmarketing voor zorgen dat uw website optimaal vindbaar wordt voor uw gasten.

Stratech-klant RECRON Onderneming van het Jaar 2012

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, die tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg plaats vond, is Recreatiepark De Klepperstee, gebruiker van Stratech-RCS, uitgeroepen tot RECRON Onderneming van het Jaar 2012. De Klepperstee ontving deze prijs omdat het bedrijf op verschillende fronten innoveert. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerd camperterrein waardoor de camperaar elk uur van de dag kan in- en uitchecken. Daarnaast is duurzaamheid een speerpunt van beleid: door de aanleg van een zonnepaneelpark door Eneco dat De Klepperstee voorziet van groene stroom.