Terugblik beurs ICT & Logistiek 2012

Stand Stratech ICT & Logistiek 2012

Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 november vond de beurs ICT & Logistiek plaats. Stratech was ook dit jaar weer aanwezig! De beurs, die gelijktijdig met de Logistica georganiseerd werd in de Jaarbeurs in Utrecht, trok in totaal 13.239 bezoekers. ICT & Logistiek is het meest complete evenement op het gebied ICT-toepassingen en diensten in de logistieke keten. 

Onder het genot van een heerlijke kop koffie, bereid door onze Dolce Barista, hebben wij u van harte welkom geheten op onze stand. Hier kon u met onze experts bijpraten over logistieke ontwikkelingen binnen uw organisatie of nieuwe ontwikkelingen waarop wij u graag voorbereiden. Gedurende vier dagen hebben wij u en andere organisaties kennis laten maken met onze softwareoplossing voor het zendingenproces.

Seminar: Export L/C's hoe blijf je in control?

Tijdens de beurs organiseerden wij, in samenwerking met Van Lanschot Bankiers, het seminar Export L/C's, hoe blijf je in control? In dit seminar werd aan de hand van een case aandacht besteed aan de risico's die op kunnen treden wanneer u exporteert naar groeimarkten. Dit kan betalingsrisico's voor u met zich meebrengen. Deze risico's worden beheersbaar gemaakt door de expertise van Van Lanschot te borgen in de software van Stratech. 

Tijdens het seminar hebben zowel Van Lanschot als Stratech gesproken over de struikelblokken bij het internationaal zaken doen, waarbij nader werd ingezoomd op het automatisch afhandelen van Letter of Credit zendingen. Heeft u dit seminar gemist, dan sturen wij u graag de presentatie!

Lancering Stratech Services Logistiek

Daarnaast hebben we tijdens de beurs de Stratech Services Logistiek gelanceerd. Als úw kennispartner, levert Stratech graag een actieve en positieve bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. Wij bieden u een aantal diensten waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw softwareoplossing.

  • Wilt u graag weten hoe uw logistieke processen nog beter en efficiënter kunnen? In dat geval kan de Stratech QuickScan u uitkomst bieden.
  • Wilt u uw softwareoplossing goed laten aansluiten op uw continu in ontwikkeling zijnde werkprocessen? En wilt u hiermee operationele efficiencyverbeteringen en kostenbesparingen realiseren? Dan bieden wij u Stratech Periodieke Optimalisatie!
  • Wilt u graag hulp bij het updaten van Stratech-SPS? Dan staat de Stratech Update Ondersteuning graag voor u klaar! Vanaf € 499 per update nemen wij u in een halve dag ondersteuning alle zorgen uit handen. U kunt zich dan volledig blijven richten op uw andere werkzaamheden.
  • Wilt u optimaal kunnen profiteren van uw softwareoplossing? De Gebruikerstrainingen van Stratech kunnen u daarbij helpen.

Wilt u meer weten over Stratech Services Logistiek? Neem dan contact op met uw Account Manager.