Stratech viert accreditatie trainingen Stratech Perspectief met najaarsactie

Gemeente Almelo 8

Onze trainingen voor Stratech Perspectief zijn geaccrediteerd door de Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). De toekenning van studiepunten vieren we met een najaarsactie!

Als gebruiker van Stratech Perspectief wilt u de software natuurlijk zo efficiënt en effectief mogelijk gebruiken. Om u hierbij te helpen hebben wij een uitgebreide trainingskalender samengesteld. Onder begeleiding van een ervaren trainingsconsultant leert u de software optimaal te benutten en goed in te richten. Tijdens de training kunt u werken in de voor u vertrouwde omgeving.

Omdat niet iedere bedrijfsvoering en werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen tevens ruimte voor uitleg over bedrijfsspecifieke vraagstukken. U heeft daarnaast de gelegenheid uw ervaringen te delen met medecursisten.

Najaarsactie voor geaccrediteerde trainingen

Vol trots vermelden wij dat aan deze trainingen door de Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) studiepunten zijn toegekend. Dit vieren we met een najaarsactie waarbij we u 10% korting aanbieden op onze trainingen in dit najaar!  

Schrijf u direct in voor één van onderstaande trainingen: 

De trainingen worden gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De prijzen zijn inclusief koffie, thee en lunch. Uiteraard ontvangt u na afloop een certificaat.

Meer informatie

Voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze Account Managers via telefoonnummer +31 (0)53 480 40 80 of info@stratech.nl

De najaarsactie is geldig op de bovenstaande trainingen op bovenstaande data.