Stratech verwelkomt twee nieuwe Duitse recreatieklanten!

Mijn Omgeving

Onlangs hebben wij twee Duitse recreatieparken, Camping Seeblick en Ostsee Ferien-Camp Börgerende, mogen begroeten als nieuwe Stratech-RCS klant.

Camping Seeblick

Camping Seeblick is gevestigd in Husum-Schobüll, en is direct aan het strand van de westkust van Schleswig-Holstein gelegen.

Camping Seeblick maakte voor de aanschaf van ons reserveringssysteem Stratech-RCS gebruik van een verouderd systeem waarop geen ondersteuning meer werd verleend.

Deze camping heeft gekozen voor Stratech-RCS vanwege de vele mogelijkheden die ons reserveringssysteem ze kan bieden, het gebruiksgemak en de moderne look en feel. Daarnaast speelt het feit dat wij een Servicedesk met een Duitstalige medewerker hebben ook een grote rol bij hun keuze voor Stratech-RCS.

Ostsee Feriencamp Börgerende

Ostsee Ferien-Camp Börgerende is een middelgrote camping aan de Oostzeekust in Noord Duitsland. De camping ligt in Börgerende direct aan het strand.

Camping Ostsee Ferien-Camp Börgerende was ontevreden over het pakket waarmee ze voor aanschaf van ons reserveringssysteem Stratech-RCS werkten. Ze hebben meerdere pakketten met elkaar vergeleken waarbij Stratech als beste uit de bus kwam. Ze hebben voor ons reserveringssysteem gekozen vanwege de vele mogelijkheden die deze ze biedt, het gebruiksgemak en de professionele look en feel. Daarnaast is de aanwezigheid van een professionele Servicedesk doorslaggevend geweest bij hun keuze voor Stratech.

Wij wensen Camping Seeblick en Ostsee Ferien-Camp Börgerende veel gebruiksgemak en efficiency met ons reserveringssysteem Stratech-RCS toe!