Stratech verwelkomt B&A!

B&A

B&A, een bedrijf dat samen met overheden en aanverwante organisaties maatschappelijke vraagstukken aanpakt en oplost, heeft ervoor gekozen om met Stratech-CVS te gaan werken. Naast het geven van advies voert B&A voor landelijke en locale overheden ook het beleid uit.

De heer Samson werkt al vele jaren bij B&A en is nauw betrokken bij de implementatie van Stratech-CVS. "B&A heeft gekozen voor Stratech-CVS vanwege de flexibele inrichting. We zijn bij onze keuze uitgegaan van onze werkprocessen en een softwarepakket dat daar goed op aan kan sluiten. Stratech-CVS sluit goed aan op organisatieprocessen zonder dat hiervoor werkmethodes noemenswaardig moeten worden aangepast." 

"Tevens is Stratech-CVS eenvoudig om mee te werken en zorgt het voor een optimale ondersteuning tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Stratech-CVS zal binnen B&A een belangrijke centrale positie gaan vervullen naast ons huidige ERP-systeem", zo vertelt de heer Samson.

"Stratech is een betrokken en professionele zakenpartner die problemen snel weet op te lossen. De open sfeer en korte lijnen zorgen voor een prettige samenwerking."