Stratech organiseert tweede editie van IN Congres op 24 juni!

Logo IN Congres 2015

Op woensdag 24 juni organiseert Stratech de tweede editie van hét kennisevenement voor schuldhulpverleners, beschermingsbewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, budgetcoaches en Wsnp bewindvoerders: het IN Congres!

INformatief, INzicht en IN praktijk

Het kennisevenement bestaat uit diverse inhoudelijke sessies en praktische workshops, waarnaast we u de gelegenheid geven in gesprek te gaan met experts. In Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg heten wij u natuurlijk van harte welkom! Met een gevarieerd programma bieden wij u tevens de mogelijkheid voor het behalen van door Bureau Wsnp, BPBI, Kiwa en NBPB erkende PE-punten.

Jacqueline Zuidweg (eigenaar Zuidweg & Partners en Zakenvrouw van het jaar 2012) zal een interessante INleiding verzorgen over de actuele ontwikkelingen in het grip krijgen op de financiële situatie van particulieren en ondernemers.

Hierna staan er diverse workshoprondes op het programma:

  • INformatieve sessies die u inhoudelijk van informatie voorzien over bijvoorbeeld vroegsignalering, de beslagvrije voet of de digitale communicatie van de bewindvoerder met de rechtspraak.
  • Workshops die u meer INzicht bieden in onder andere het samenspel van bewindvoerders met kantonrechters, het VTLB en de wijzigingen op het gebied van privacy.
  • In het INteractief theater, verzorgt door Theatergroep Playback, worden diverse scènes uit de voorstelling Credits gespeeld met voorbeelden over hoe jongeren omgaan met geld en hoe ouders en hulpverleners hiermee om kunnen gaan.
  • Workshops waarmee u vaardigheden op kunt doen die u direct IN praktijk kunt brengen, zoals het overtuigen van schuldeisers, het motiveren van cliënten of het omgaan met cliënten met psychiatrische ziektebeelden.

Het volledige programma, inclusief een beschrijving van de workshops vindt u op de speciale congreswebsite

Toegekende studiepunten

Aan het IN Congres 2015 zijn de volgende studiepunten toegekend. Na afloop van het congres ontvangt u een certificaat. 

  • Branchevereniging NBPB: 6,25 studie-uren
  • Branchevereniging BPBI: 5,5 punten
  • Bureau Wsnp: in totaal 6 punten, waarvan 4 vakinhoudelijke punten en 2 punten voor vaardigheden
  • Kiwa: in totaal 6 PE-punten, waarvan 3 punten Vaardigheden en 3 punten Kennis

PE-punten

Schrijf u nu IN!

Wij heten u graag van harte welkom op het IN Congres! Op de website www.incongres.nl vindt u het volledige programma en kunt u zich direct inschrijven. Bij uw inschrijving kunt u aangeven welke workshoprondes u wilt bijwonen. Voor slechts €149,00 bent u aanwezig bij deze INformatieve en INteractieve dag!