Stratech organiseert op 30 juni de derde editie van het IN Congres!

Logo 2016

Op donderdag 30 juni organiseert Stratech als úw kennispartner de derde editie van het IN Congres. Dit kennisevenement biedt beschermingsbewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, schuldhulpverleners, budgetcoaches, kredietverstrekkers en Wsnp bewindvoerders een informatieve en inspirerende dag! Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

INformatief en INteractief programma

Het kennisevenement bestaat uit diverse informatieve sessies en interactieve workshops. Daarnaast geven we u de gelegenheid in gesprek te gaan met experts uit uw vakgebied. Met een gevarieerd programma bieden wij u tevens de mogelijkheid om de door de NBPB, BPBI, Bureau Wsnp en Kiwa erkende PE-punten te behalen.

Eef van Opdorp, financieel deskundige bij televisieprogramma's zoals 'Uitstel van Executie' en 'Hoeveel ben jij waard?', zal de dag openen. In een plenaire sessie geeft zij antwoord op de vraag: "Hoe coach je een brein dat in de schulden zit?".

Gedurende de dag worden er 15 verschillende workshops verzorgd door interessante sprekers van onder andere de Belastingdienst, SNS Bank, KBvG, NVVK, het KEI Toezicht project en de Gemeentelijke Kredietbank Assen. Door per workshopronde uw keuze door te geven, kunt u uw eigen programma samen stellen.

In het middagprogramma zal Taco Schaafsma een interactieve sessie rondom de actualiteit verzorgen. Daarnaast zullen diverse opleidingsinstituten in de middag ook voor interactiviteit zorgen met hun praktische workshops.

Kortom, het IN Congres staat garant voor een INformatieve en INspirerende dag!

Behaal uw PE-punten!

Aan het IN Congres zijn door diverse organisaties PE-punten toegekend.

  • Door de NBPB zijn 6 studie-uren  toegekend;
  • Door de BPBI zijn 5,5 PE-punten  toegekend;
  • Door Bureau Wsnp zijn 5 vakinhoudelijke PE-punten  toegekend;
  • Door Kiwa zijn 3 punten Vaardigheden en 3 punten Kennis toegekend.

Na afloop van het congres ontvangt u een certificaat.

PE-punten

Direct INschrijven!

Op www.incongres.nl vindt u alle informatie rondom het congres. U kunt hier onder andere een uitgebreide beschrijving van het programma vinden. Daarnaast kunt u zich daar direct inschrijven.