Stratech organiseert op 12 juni een AGS Themamiddag

Douaneauto Onderkant

De Douane voert begin 2014 de tweede fase van het nieuwe aangiftesysteem AGS in, namelijk AGS 2. Dit systeem vervangt het huidige aangiftesysteem Douane Sagitta Invoer (DSI). De voorbereidingen voor AGS 2 zijn inmiddels in volle gang!

Douane Sagitta Uitvoer (DSU) zal naar alle verwachting eind 2014 of 2015 vervangen worden door AGS 3. De invoering van AGS is noodzakelijk omdat het huidige systeem van de Douane na 25 jaar aan vervanging toe is. 

Wat betekent de invoer van AGS voor uw organisatie? Welke veranderingen in het aangifteproces zullen er plaatsvinden? Vragen waar u ongetwijfeld graag antwoord op wilt. Stratech en Beurtvaartadres organiseren daarom in samenwerking met de Douane en Vereniging van Nederlandse Exporteurs Fenedex op woensdag 12 juni aanstaande een AGS Themamiddag in Het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Als kennispartner voor Logistiek Nederland bieden wij u graag de gelegenheid om uw vragen te stellen aan onze experts en aan de Douane. Dit is dé kans om al uw vragen over AGS beantwoord te krijgen!

Meld u nu gratis aan via onze website voor de AGS Themamiddag, want voor deze bijeenkomst is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!