Stratech laat u graag kennis maken met Stratech-SHV!

Demo Stratech -SHV

Stratech-SHV is een praktische en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die uw processen op het gebied van onder andere bewindvoering, budget- en inkomensbeheer ondersteunt. Graag laten wij u de mogelijkheden van onze softwareoplossing zien tijdens één van onze demonstratiesessies! 

Tijdens deze sessie krijgt u geheel vrijblijvend een demonstratie van Stratech-SHVDemonstratiesessies Stratech-SHV voor bewindvoering, budget- en inkomensbeheer. Onze Account Manager zal u laten zien hoe onze software werkt en hoe het kan aansluiten op uw dagelijks werk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen met collega's.

Data en locaties

Op verschillende locaties in Nederland organiseren we demonstratiesessies. 

Datum Tijdstip Locatie
Dinsdag 17 juni 2014 10:00 uur Woerden
Dinsdag 1 juli 2014 10:00 uur Enschede

Direct inschrijven

Middels onderstaand formulier kunt u zich, geheel vrijblijvend, direct inschrijven voor één van de demonstratiesessies. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving naar de locatie.

Uiteraard laten wij u eveneens graag kennis maken met de mogelijkheden voor schuldhulpverlening, Wsnp bewindvoering of kredietverstrekking! Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Account Manager, Frederik Brand, via telefoonnummer +31 (0)6 51 69 46 25 of per e-mail naar f.brand@stratech.nl