Stratech-gebruiker Gemeente Zoetermeer verzorgt workshop Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Actualiteitencongres

De jubileumeditie van het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening vindt dit jaar plaats op donderdag 19 november. Deze 25e editie staat in het teken van 'Beter, sneller en toegankelijker'. Tijdens het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening wordt gekeken naar de ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek vanuit verschillend perspectief. Dit jaar zal ook Stratech-gebruiker Gemeente Zoetermeer een workshop verzorgen.

Workshop best practice Gemeente Zoetermeer

Tijdens het Actualiteitencongres zal de gemeente Zoetermeer (gebruiker van Stratech Perspectief) een workshop verzorgen over de wijze hoe zij het schuldhulpverleningsproces hebben ingericht. Gemeente Zoetermeer vertelt over haar unieke "best practice", waarmee zij grip heeft op het proces en het proces duidelijk en begrijpelijk is voor de burger. Doordat de gemeente Zoetermeer goed zicht heeft op de wachtmomenten en op eventuele overbelasting van de consulenten, kan zij goed sturen op elke fase van het proces. Zij ondersteunt het schuldhulpverleningsproces met een combinatie van middelen die gebruikersvriendelijk en digitaal voor de burger en consulent beschikbaar zijn in elke fase van het proces van schuldhulpverlening.

Stratech als standhouder aanwezig

Ook tijdens deze editie van het Actualiteitencongres zal Stratech als standhouder aanwezig zijn. Wij demonstreren u graag onze totaaloplossing voor schuldhulpverleningbudgetbeheer en (Wsnpbewindvoering.

Direct inschrijven

Wilt u ook op de hoogte blijven van de actualiteiten op het gebied van schuldhulpverlening? Bekijk hier het volledige programma en schrijf u direct in!