Stratech Connect: altijd verbonden met uw cliënt, schuldeisers en ketenpartners!

Cliënt

Wilt u ook tijd en geld besparen door digitale communicatie met uw cliënten? Zou u graag de doorlooptijd van uw communicatie met schuldeisers verkorten? En wilt u uw consultenten altijd en overal inzicht geven in relevante dossierstukken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen van Stratech Connect!

Met Stratech Connect beschikt u over een webportal functionaliteit waarmee u relevante informatie kunt delen met betrokken partijen. Zo kunt u uw cliënten  inzicht geven in de actuele financiële status, de voortgang in het traject en zijn of haar schuldenoverzicht. Daarnaast stelt u eenvoudig bankafschriften in uw eigen opmaak beschikbaar.

Daarnaast kunt u met Stratech Connect alle communicatie met schuldeisers  digitaliseren. Dit levert, naast de kostenbesparing, direct een tijdsbesparing op doordat er kortere doorlooptijden zijn.

U kunt uw ketenpartners, zoals vrijwilligers of opleiders eveneens inzicht geven in de status van projecten. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om wijzigingsverzoeken door te voeren. Zo kan een opleider bijvoorbeeld eenvoudig de begin- en einddatum van een traject registreren.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

  • Tijdwinst doordat alle communicatie digitaal plaatsvindt en de doorlooptijden verkort worden
  • Bespaar geld doordat u uw cliënten niet meer maandelijks een rekeningoverzicht hoeft te sturen
  • Vergroot de zelfredzaamheid van uw cliënten en geef ze stapsgewijs meer verantwoordelijkheden
  • Altijd en overal inzicht in relevante dossierstukken door consulenten, bijvoorbeeld tijdens huisbezoeken
  • Grip en controle op welke gegevens u voor wie beschikbaar stelt

Onderdeel van Stratech Perspectief

Stratech Connect is onderdeel van Stratech Perspectief: totaaloplossing voor bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening en/of kredietverstrekking. Het grote voordeel voor u is dat wijzigingsverzoeken die in Stratech Connect worden ingevuld, bijvoorbeeld door cliënten of schuldeisers, direct kunnen worden doorgevoerd in de software. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de voordelen die Stratech Connect uw organisatie kan bieden? Kijk voor meer informatie op www.stratechconnect.nl of neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie contact op met onze Account Manager.

René Kock 2015      

René Kock
T: 06 51 69 41 06
E: r.kock@stratech.nl