Stratech aanwezig op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Logo RVB 2017

Op 2829 en  30 november vindt in de Evenementenhal Hardenberg de 16e editie van Recreatie Vakbeurs plaats. Dit jaar niet meer als regionale titel maar met een nationaal karakter. 

Deze vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen met als specialisatie verblijfsrecreatie. Ook Stratech zal dit jaar wederom als exposant aanwezig zijn!

Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

Tijdens het kennisevent Leisure in Business is de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie gelanceerd. Met deze benchmark heb je inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzetbezettingsgraad en  gemiddelde prijs per nacht

RevPAR

Weet jij hoe jij presteert ten opzichte van gelijkwaardige recreatiebedrijven? En heb jij inzicht in het boekinspatroon van je gast zodat jij je marketing hierop kunt afstemmen? De Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie laat zien of je bedrijf echt goed presteert en plaatst jouw resultaten in het juiste perspectief!

Graag verwelkomen we je tijdens de beurs op onze stand 231 zodat we jou alle mogelijkheden van de benchmark kunnen laten zien. Ook presenteren we je hier graag ons reserveringssysteem Stratech-RCSStratech Insight en Stratech Campaign.

Gratis toegangskaarten

Meld je hier gratis aan voor de Recreatie Vakbeurs Hardenberg en gebruik registratiecode 61600051061 voor de aanvraag van twee gratis toegangsbewijzen. 

Graag tot dan!