Seminar: “Export L/C’s, hoe blijf je in control?”

Zeecontainers

Tijdens de beurs ICT & Logistiek organiseert Stratech in samenwerking met Van Lanschot Bankiers een seminar over het beheersen van financiële risico's van exporteren.

Het grootste risico, dat van non-betaling, kan meer beheersbaar worden gemaakt. Een praktijkcasus laat zien dat het bundelen van uw expertise en die van Van Lanschot, geborgd in de software van Stratech, tot significant beter resultaat leidt. Risico's worden beheerbaar gemaakt en u kunt foutloos, efficiënt en tijdbesparend een Letter of Credit verwerken. Dit zorgt voor gebruikersgemak, flexibiliteit, beheersbaarheid en kostenbesparing. Het export L/C en het automatiseren daarvan krijgt tijdens het seminar bijzondere aandacht. Wij nodigen u van harte uit dit seminar bij te wonen. Aansluitend kan tijdens een hapje en drankje op onze stand nog volop worden nagepraat met onze specialisten.

Meld u nu aan!

Het seminar wordt gegeven op vrijdag 16 november van 13:30 tot 14:15 uur in Theater Blauw. Via onderstaande banner kunt u zich gratis aanmelden voor de beurs én het seminar. Graag tot ziens op ICT & Logistiek 2012!

Banner 2_nl