Relevantie: het sleutelwoord voor optimaal bereik van je gasten

Segmentatie

Relevantie blijft ook in 2017 belangrijk voor het vergroten van de interactie met je gast en het verhogen van de conversie. Hoe zorg je er nou voor dat je elke unieke gast op het juiste moment met de juiste informatie bereikt?

Om zo relevant mogelijk met je gast te kunnen communiceren is het een must dat belangrijke gast- en reserveringsgegevens worden gesynchroniseerd met je
e-mailmarketing oplossing, zodat op basis hiervan volledig gepersonaliseerde e-mails kunnen worden verstuurd en je dus slimme marketing kunt bedrijven.

Dé oplossing: Stratech Campaign

Stratech Campaign maakt dit mogelijk! Door de bijzondere integratie tussen Stratech-RCS en Clang wordt de in het reserveringssysteem aanwezige unieke data beschikbaar gesteld in de e-mailmarketing oplossing van Clang. Hierdoor is het mogelijk je gasten op basis van deze gegevens volledig gesegmenteerd en/of gepersonaliseerd e-mails te versturen. Hierdoor wordt iedere unieke gast, op het juiste moment met de voor hem/haar relevante informatie bereikt. Voor het ultieme gemak worden de e-mails vanuit een campagne volledig geautomatiseerd verstuurd, waardoor je hier na één keer instellen geen omkijken meer hebt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, ik wil ook relevant zijn voor mijn gasten!

Presentatie Stratech Campaign e-VillageDat deze integratie bijzonder is, is een feit. Om deze reden verzorgt Niek Beimer, Product Manager Recreatie bij Stratech, geregeld presentaties over de mogelijkheden van Stratech Campaign en alle voordelen die hiermee gepaard gaan. Zoals bijvoorbeeld op de onlangs plaatsgevonden Expertsessie E-mailmarketing en de Inspiratiesessie van e-Village (Clang). Ook zal dit onderwerp wederom aan bod komen tijdens Leisure in Business 2017, dat plaatsvindt op 13 juni aanstaande!

Benieuwd naar hoe jij relevant kunt zijn voor je gasten en je gastenmarketing naar een hoger niveau kunt brengen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang gratis de veelal gehouden presentatie Stratech Campaign!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Stratech Campaign contact op met onze Account Managers:

Kumar van Geffen 2016      

Kumar van Geffen
06 51 69 91 29
k.van.geffen@stratech.nl 

Mark Gerrits 2016

Mark Gerrits
06 10 33 32 87
m.gerrits@stratech.nl