Quality Holidays kiest voor de totaaloplossing Stratech-RCS Enterprise!

Quality Holidays

Quality Holidays is al 19 jaar een professionele verhuurder van verhuuraccommodaties op in totaal 18 campings in Nederland en Frankrijk. Een persoonlijke behandeling en kwaliteit staan bij Quality Holidays hoog in het vaandel. De uitvoer van speciale wensen van klanten wordt dan ook gegarandeerd zonder dat hiervoor een extra bijbetaling hoeft te worden gedaan!

Compleet reserveringssysteem

Quality Holidays was op zoek naar een compleet reserveringssysteem voor de professionalisering van hun website en het bijbehorende online boeken, evenals een snelle verwerking van hun online reserveringen. Omdat de online boekingen in de backoffice nog handmatig in Excel werden verwerkt, was een volledig reserveringssysteem dat de koppeling tussen het online boeken en de backoffice verzorgt, erg gewenst. Met behulp van Stratech-RCS Enterprise verschijnen de online boekingen van Quality Holidays direct in hun reserveringssysteem, waardoor de arbeidsintensieve handmatige verwerking tot het verleden behoort en zij altijd beschikken over de actuele reserveringsgegevens.

Flexibele online boekingsmodule

Bij hun keuze voor een nieuw reserveringssysteem was een volledig geïntegreerde en flexibele online boekingsmodule van groot belang. Met behulp van Stratech-RCS Enterprise is Quality Holidays in staat de boekingsstraat naar haar eigen wensen in te richten waardoor ze meer online boekingen kunnen genereren, wat een hogere bezettingsgraad en omzet tot gevolg heeft.

Tijdsbesparing door eenvoudig samenstellen van diverse rapportages

Erg belangrijk voor Quality Holidays is het debiteurenbeheer, evenals het eenvoudig verkrijgen van de gewenste lijsten en rapportages vanuit het reserveringsysteem. Doordat deze stuurinformatie handmatig moest worden verkregen, nam dit erg veel tijd in beslag. Met behulp van Stratech-RCS Enterprise kan Quality Holidays met één druk op de knop over de benodigde managementrapportages en financiële statistieken beschikken, wat ze een grote tijdsbesparing zal opleveren en ze meer inzicht in de bedrijfsresultaten geeft!

Stratech-RCS Enterprise is voor Quality Holidays een totaaloplossing voor het gehele bedrijf!

De implementatie van Stratech-RCS Enterprise is momenteel in volle gang. Wij wensen Quality Holidays dan ook veel tijdbesparing en gebruiksgemak met behulp van ons reserveringssysteem toe!