Pompenfabrikant Weir Minerals kiest voor Stratech

Weir Minerals Netherlands b.v.

Weir Minerals Netherlands b.v., één van de grootste pompfabrikanten ter wereld, gaat werken met Stratech-SPS! Dé totaaloplossing voor het gehele zendingenproces.

Weir Minerals Netherlands b.v.

Weir Minerals ontwerpt en produceert technologisch hoogwaardige, industriële pompen. Deze worden toegepast in belangrijke industriële sectoren zoals de mijnbouw, grondstoffenproductie, pijpleidingtransport, bouwindustrie, afvalwaterzuivering en de (petro)- chemische en procesindustrie. Samen met het moederbedrijf Weir in Schotland, behoren ze tot de top 6 van 's werelds grootste pompfabrikanten.

Van de totale productie wordt circa 90% geëxporteerd naar alle delen van de wereld. De totaaloplossing Stratech-SPS gaat Weir Minerals Netherlands b.v hierbij ondersteunen. Roy Könisser, Logistiek Manager bij Weir Minerals: "Stratech-SPS zal gebruikt worden bij het opmaken van zendingsbegeleidende documenten. Dit voorkomt onnodige administratieve werkzaamheden - zoals het overtypen van gegevens - bij het aanmaken van documenten."

Weir Minerals zal Stratech-SPS tevens gaan gebruiken voor Letter of Credit zendingen, het digitaal afgeven van exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel en het verrichten van douaneaangiften. Dit allemaal vanuit één oplossing.

De toegevoegde waarde van Stratech-SPS

Tijdens de beurs ICT & Logistiek is Weir Minerals Netherlands b.v. bekend geraakt met de oplossingen van Stratech. Na het evalueren van diverse softwareoplossingen is uiteindelijk gekozen voor de totaaloplossing van Stratech.

''Een belangrijk voordeel van Stratech-SPS is dat het maken van fouten geminimaliseerd zal worden. Het verminderen van fouten zal er aan bijdragen dat Weir Minerals Netherlands b.v. beter aan de geldende wetgeving kan voldoen en onze klanttevredenheid groeit. Er is geen andere softwareoplossing bekend die aan deze eisen kan voldoen'', aldus Roy Könisser.

Stratech wenst alle medewerkers van Weir Minerals Netherland b.v. veel gebruikersgemak toe met onze totaaloplossing Stratech-SPS.