Ook Camping de Kleine Wolf kiest voor Stratech-RCS Enterprise!

Camping de Kleine Wolf

5-Sterren Camping de Kleine Wolf is gelegen in het groene Overijsselse Vechtdal, dichtbij de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. De camping is dan ook dé plek om te ontspannen voor jong en oud; u bent hier op het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie!

De Kleine Wolf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en is in alle jaren van een boerenbedrijf uitgegroeid naar één van de meest vooraanstaande campings in Nederland en Europa.

Onlangs heeft Camping de Kleine Wolf besloten de overstap te maken naar Stratech-RCS Enterprise. Aan deze keuze lagen verschillende redenen ten grondslag.

Tijdswinst achter de receptie

Het verwerken van reserveringen, evenals het inwerken van nieuwe medewerkers en vakantiekrachten, nam voor Camping de Kleine Wolf erg veel tijd in beslag. Dit is één van de redenen dat de camping op zoek is gegaan naar een gebruiksvriendelijk en flexibel reserveringssysteem waarmee zij tijdswinst achter de receptie kunnen realiseren. Met behulp van Stratech-RCS Enterprise worden nieuwe medewerkers en seizoenskrachten van De Kleine Wolf in een mum van tijd ingewerkt, waarnaast reserveringen eenvoudig kunnen worden verwerkt. Hierdoor zijn ze in staat de overgebleven tijd aan de gasten te besteden!

Meer boekingen door zelf in te richten boekingsstraat

Het is voor elke recreatieondernemer erg belangrijk zo veel mogelijk boekingen via het internet te realiseren, zo ook voor Camping de Kleine Wolf. Doordat ze binnen Stratech-RCS niet vastzitten aan een standaard boekingsgang bepaald stramien maar juist de mogelijkheid hebben zelf hun boekingsstraat vorm te geven. Hiermee krijgt Camping de Kleine Wolf hèt instrument in handen om het conversiepercentage te verhogen en dus meer omzet uit online boekingen te halen!

Overzichtelijk en innovatief planbord

Het overzichtelijke en innovatieve planbord van Stratech-RCS Enterprise heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de keuze van de Kleine Wolf voor Stratech: vanuit het planbord kunnen reserveringen direct worden aangemaakt waarnaast reserveringen gemakkelijk omgeboekt kunnen worden. Ook kunnen boekingen eenvoudig worden versleept. Een snelle verwerking van de reserveringen dus!

Eenvoudig zoeken in lijsten

Veel informatie in een reserveringssysteem op kunnen slaan is belangrijk, misschien nog wel belangrijker is het snel en eenvoudig kunnen beschikken over de gewenste informatie. Mede bepalend voor de keuze van De Kleine Wolf voor Stratech is het feit dat ze binnen ons reserveringssysteem eenvoudig en snel kunnen beschikken over de gevraagde informatie. Stratech-RCS Enterprise biedt een veelvoud aan actieve lijsten waarin iedere gebruiker snel en eenvoudig kan zoeken en zelf selecties kan maken!

Implementatie

De implementatie is momenteel in volle gang, vanaf 2014 zal Camping de Kleine Wolf volledig operationeel zijn met Stratech-RCS Enterprise. Wij wensen Camping de Kleine Wolf dan ook veel tijdsbesparing en gebruiksgemak met behulp van ons reserveringssysteem toe!