Nieuwe functionaliteit 'Activiteiten' voor onze subsidiebeheerapplicatie

CD-rom klein

Subsidieaanvragers vragen regelmatig subsidie aan voor meerdere activiteiten tegelijk, met per activiteit een aanvraagbedrag. De subsidieverstrekker kan per project, maar ook per activiteit een aantal besluiten nemen: het te verlenen bedrag, de financiële dekking, bevoorschotting/betaling en eventueel op een later moment het vast te stellen bedrag.

Met deze nieuwe functionaliteit kunt u een subsidieaanvraag voor meerdere activiteiten gemakkelijk verwerken en bewaken op activiteitenniveau. Iedere activiteit kan apart worden opgevoerd en met één handeling voorzien worden van de financiële dekking en het te verlenen bedrag.

Gedurende het proces kunnen er diverse subsidie relevante onderdelen worden toegevoegd: de bevoorschotting/betaling en de vaststelling. De verschillende activiteiten worden in een duidelijk en compleet overzicht getoond in de projectkaart. Door het bundelen van aanvraaggegevens op de projectkaart, waardoor specifieke rapportages eenvoudig kunnen worden samengesteld.

Contact

Bent u geïnteresseerd in welke kostenbesparing deze nieuwe functionaliteit u kan opleveren? Neem dan contact op met onze Account Manager René Kock via r.kock@stratech.nl of telefonisch via 06 - 51 69 41 06 voor een vrijblijvende demo.