Nieuwe data voor demonstratiesessies Stratech-SHV

Demo Stratech -SHV

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van de praktische en gebruiksvriendelijke softwareoplossing Stratech-SHV organiseert Stratech ook dit najaar demonstratiesessies. Stratech-SHV is een praktische en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die uw processen op het gebied van onder andere bewindvoeringbudget- en inkomensbeheer ondersteunt.

Tijdens de demonstratiesessies krijgt u geheel vrijblijvend een demonstratie van onze praktische software voor bewindvoering, budget- en inkomensbeheer. Onze Account Manager zal u laten zien hoe onze software werkt en hoe het kan aansluiten op uw dagelijks werk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen met collega's.

Ook voor startende ondernemers!

Ook voor bewindvoerders en budgetbeheerders die nog in een opstartfase zijn, is Stratech-SHV een passende oplossing. U kunt bij ons heel snel aan de slag tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het beschikken over de noodzakelijke software is hiermee in uw opstartfase geen belemmering, maar draagt bij aan de snelheid om snel van start te kunnen gaan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om kennis te maken met de software tijdens één van de demonstratiesessies.

Data en locaties

Ook dit najaar worden op verschillende locaties in Nederland demonstratiesessies georganiseerd. 

Datum Tijdstip Locatie
Dinsdag 18 november 10:00 uur Zwolle


Schrijf u direct in!

Middels onderstaand formulier kunt u zich, geheel vrijblijvend, direct inschrijven voor één van de demonstratiesessies. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving naar de locatie.