NIEUW: Mijn Omgeving voor Gasten en Eigenaren

Mijn Omgeving

Om de dagelijkse processen van u als recreatieondernemer te vereenvoudigen en uw gasten en eigenaren zo veel mogelijk vrijheid te kunnen geven, hebben wij de Mijn Omgeving voor Gasten en Mijn Omgeving voor Eigenaren ontwikkeld. Onze partners Snakeware, Holiday Media en Libelnet hebben het nodige voorwerk gedaan om de noodzakelijke aanpassingen aan uw website snel te kunnen realiseren.

Mijn Omgeving voor Gasten

De Mijn Omgeving voor Gasten maakt het voor uw gasten mogelijk om hun reserveringen te bekijken, gegevens te wijzigen of aan te vullen, documenten uit het dossier te bekijken, betalingen te doen, artikelen bij te boeken, zelfstandig in- en uit te checken en een nieuwe reservering te maken zonder de gastgegevens opnieuw te hoeven invullen.

Meer omzet
Wanneer een gast via de Mijn Omgeving een nieuwe reservering wil maken, zijn de gegevens van de gast reeds bekend waardoor deze niet opnieuw hoeven te worden ingevoerd. Ook is het mogelijk om een nieuwe gast tijdens het reguliere online boekingsproces naar een minimum aantal gegevens te vragen, deze kunnen later namelijk eenvoudig via de Mijn Omgeving worden aangevuld. Hierdoor wordt de drempel voor het maken van een reservering voor uw (nieuwe) gasten zo laag mogelijk gemaakt.

Daarnaast maakt de Mijn Omgeving het mogelijk om upselling richting uw gasten toe te passen. Zo kunt u de gasten die gebruik maken van de Mijn Omgeving bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen doen wanneer zij een nieuwe reservering maken of bijboeken via de Mijn Omgeving.

De volgende gegevens zijn beschikbaar:

 • Gastgegevens;
 • Voertuigen (kentekens, module CAT Controller of Parkingware vereist);
 • Reserveringen met per reservering de artikelen, medegasten (module Relatie vereist), documenten, betalingstermijnen en betalingen.

Tijdbesparing
Via de Mijn Omgeving kan uw gast handelingen, zoals het wijzigen van gastgegevens of het doen van een betaling, heel eenvoudig zelf uitvoeren. Doordat deze wijzigingen vervolgens automatisch in Stratech-RCS (Enterprise) worden verwerkt, levert u dit een aanzienlijke tijdbesparing op.

De volgende gegevens kunnen gewijzigd worden:

 • Gastgegevens;
 • Voertuiggegevens (module CAT Controller of Parkingware vereist): een gast kan kentekens van voertuigen wijzigen, toevoegen en verwijderen;
 • Reservering: een gast kan een nieuwe reservering aanmaken, deze nieuwe reservering wordt automatisch aan de gast gekoppeld;
 • Reservering/medegasten (module Relatie vereist): een gast kan medegasten wijzigingen, toevoegen en verwijderen;
 • Reservering/betalingen: een gast kan betalingen verrichten;
 • Reservering/artikelen: een gast kan artikelen bijboeken (Enterprise).

Mijn Omgeving voor Eigenaren (Enterprise)

De Mijn Omgeving voor Eigenaren maakt het voor eigenaren mogelijk om hun gegevens te wijzigen of aan te vullen, de bezetting van hun objecten te bekijken en hun objecten te blokkeren voor bijvoorbeeld eigen gebruik of onderhoud.

De volgende gegevens zijn beschikbaar:

 • Eigenaar gegevens;
 • Objecten met per object de bezetting en blokkeringen.

De volgende gegevens kunnen gewijzigd worden:

 • Eigenaar gegevens;
 • Object/blokkeringen: een eigenaar kan blokkeringen (beperkt) wijzigingen en toevoegen.

Voor meer informatie over de Mijn Omgeving kunt u contact opnemen met onze Account Managers.