Meer tijd voor meer gasten met Stratech-RCS

Vincent pc

Bent u als recreatieondernemer momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het hoogseizoen? Wilt u zich volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren en geen zorgen meer hebben over onder andere automatisering, reserveringen en online boekingen? Heeft uw reserveringssysteem u het afgelopen seizoen voldoende gebruiksgemak opgeleverd en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep?

Ervaar de gebruiksvriendelijkheid van Stratech-RCS: verhoog uw omzet, realiseer een maximale bezetting en maak het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger, zodat u als recreatieondernemer meer tijd aan meer gasten kunt besteden!

Het reserveringssysteem voor de recreatiebranche: Stratech-RCS

Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stellen uw belangrijkste doelen te realiseren. Met behulp van Stratech-RCS wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund: het pakket biedt u praktisch onbegrensde functionaliteiten op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties en financiële verantwoording richting de boekhouding, maar ook bijvoorbeeld richting eigenaren en touroperators. Tevens biedt ons reserveringssysteem uitgebreide managementondersteuning in de vorm van diverse rapportages, die natuurlijk onmisbaar zijn bij de sturing van uw organisatie.

Enkele belangrijke voordelen van Stratech-RCS uitgelicht:

  • Tijdwinst achter de receptie

Door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van ons reserveringssysteem ervaren uw medewerkers en vakantiekrachten optimaal gebruiksgemak waardoor zij binnen no-time zijn ingewerkt.

  • Tot 10% meer online boekingen door perfect ingerichte boekingsstraat

Met behulp van Stratech-RCS zit u als recreatieondernemer niet vast aan een standaard boekingsgang maar kunt u uw eigen boekingsstraat zelf vormgeven waardoor het mogelijk is een gast een nieuwe boeking in slechts drie tot vier stappen te laten voltooien.

  • Praktisch onbegrensde mogelijkheden in prijsberekening

Daarnaast biedt het reserveringssysteem een veelvoud aan mogelijkheden op het gebied van prijsberekeningen zoals kortingen en arrangementen, waardoor nog beter kan worden ingespeeld op de behoeften van de gasten en zij extra worden verleid tot het maken van een boeking. Dit alles met een hoger conversiepercentage en dus een hogere bezetting tot gevolg.

  • Overzichtelijk en innovatief planbord

Vanuit het planbord kunnen reserveringen direct worden aangemaakt waarnaast reserveringen gemakkelijk omgeboekt kunnen worden. Ook kunnen boekingen eenvoudig worden versleept binnen het planbord. Hierdoor sluiten reserveringen nog beter op elkaar aan en wordt een nog hogere bezetting gerealiseerd. Een snelle optimale verwerking van de reserveringen dus!

Overige voordelen van Stratech-RCS:

  • Geen software investeringen, alleen implementatiekosten
  • Uitgebreid CRM-systeem, inclusief gastgeschiedenis
  • Gedegen hardware koppelingen (met o.a. slagboom, kassasysteem en pinautomaat)
  • Plannings- en boekingsinformatie altijd up-to-date
  • Volwaardig Windows programma
  • Bewezen multipark oplossing

Referenten

Veel recreatieondernemers zijn u reeds voor gegaan! Nieuwsgierig naar waarom onder andere Vrijetijdspark Beerze Bulten, Vakantiepark de Twee Bruggen, Camping Vreehorst, Betuwe Strand Recreatie, Camping de Kleine Wolf en Staatsbosbeheer Buitenleven voor Stratech hebben gekozen? Bezoek onze website www.stratech.nl/recreatie en lees ook de gebruikerservaringen van onze klanten zoals Camping It Wiid en Rent-a-tent!

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen die ons reserveringssysteem Stratech-RCS uw recreatieonderneming kan bieden? Neem dan contact op met onze Account Managers:

 

Mark Gerrits                   

m.gerrits@stratech.nl

+31 (0)6 10 33 32 87

Mark Gerrits

    Kumar van Geffen                

    k.van.geffen@stratech.nl

    +31 (0)6 51 69 91 29

Kumar Van Geffen