Lancering Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie tijdens Leisure in Business

Benchmark afbeelding

Tijdens het kennisevent Leisure in Business dat op woensdag 1 november aanstaande op locatie van Mereveld te Utrecht plaatsvindt, zal de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie worden gelanceerd.

Vraag jij je ook wel eens af hoe jouw recreatieonderneming presteert ten opzichte van de markt? In welke periode heeft de markt bijvoorbeeld een hogere bezetting? En hoe verhoudt jouw prijsstelling voor een bepaalde periode zich ten opzichte van de markt?

Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heb je inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht

Door deze inzichten kun je betere en onderbouwde beslissingen nemen. Op basis hiervan kun je: 

  • Marketingbudget op het juiste moment inzetten
  • Meer rendement uit je accommodaties halen
  • Hogere bezettingsgraad realiseren
  • Meer omzet genereren

Lancering tijdens Leisure in Business

Tijdens het kennisevent Leisure in Business, dat plaatsvindt op 1 november aanstaande op locatie van Mereveld te Utrecht, zal de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie worden gelanceerd. 


Ben jij ook benieuwd naar de essentiële inzichten die onze Benchmark je kan bieden? Meld je dan aan voor Leisure in Business en woon de presentatie bij!

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Stratech is dit jaar van 28 t/m 30 november wederom als exposant aanwezig tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Mocht je 1 november verhinderd zijn, verwelkomen we je uiteraard graag op onze stand 231 zodat je kennis kunt maken met onze Benchmark.