Laat u verrassen door Stratech-SHV op Overheid & ICT 2014!

Stratech -SHV

Hoe is de schuldhulpverlening binnen uw gemeente momenteel georganiseerd? Besteedt u dat uit of doet u dat in eigen beheer? Heeft u hierbij continu inzicht en grip op de schuldhulpverlening?  Of worstelt u momenteel nog met het vraagstuk van (gedeeltelijk) uitbesteden of zelf doen? Met de softwareoplossing Stratech-SHV houdt u te allen tijde de regie in handen! Op de beurs Overheid & ICT 2014 gaan wij graag met u in gesprek over de schuldhulpverlening binnen uw gemeente!

Stratech verwelkomt u graag op Overheid & ICT 2014!

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de beurs Overheid & ICT op woensdag 9 of donderdag 10 april aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij ontmoeten u graag op onze stand, 01B073. Uiteraard zullen wij u hier demonstreren hoe Stratech-SHV uw werkprocessen op het gebied van schuldhulpverlening efficiënt en effectief kan ondersteunen. Onze Dolce Barista staat voor u klaar om een heerlijke dubbele espresso, cappuccino of latte macchiato voor u te bereiden. Via onderstaande banner kunt u zich eenvoudig en gratis aanmelden voor de beurs!

Aanmelden Overheid & ICT 2014

Schuldhulpverlening: uitbesteden of zelf doen?

Na de komst van de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening zijn veel gemeenten hun beleid en uitvoering van schuldhulpverlening aan het heroverwegen. U wellicht ook! Onderdeel van deze heroverweging is de keuze die u als gemeente maakt of u de uitvoering geheel of gedeeltelijk zelf gaat doen of en aan wie u de schuldhulpverlening uitbesteedt. Op onze stand gaan we graag met u in gesprek over dit vraagstuk.

Volg uw cliënt van A tot Z: van Aanmelding tot naZorg

Schuldhulpverlening kenmerkt zich vaak door langdurige trajecten. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zicht houdt op uw cliënt en hem of haar continu kunt volgen. Vanaf de aanmelding tot en met de nazorg aan de cliënt: met Stratech-SHV heeft u te allen tijden dit zicht op uw cliënten. Dit is ongeacht of u nu zelf de schuldhulpverlening uitvoert of dit heeft uitbesteed aan een andere partij. U krijgt een volledig beeld van de huidige cliëntsituatie doordat alle ingezette schuldhulpverleningstrajecten met doorlooptijden in één scherm zichtbaar zijn. De consulent wordt vervolgens middels de automatische workflow in de software eenvoudig door het proces geleid. Op onze stand nemen we u graag mee in het complete proces van schuldhulpverleningen laten wij u zien hoe Stratech-SHV u hierin kan ondersteunen.

Portals: vergroot de zelfredzaamheid van uw cliënt en bespaar tijd en geld

Met de portals van Stratech-SHV kunt u uw cliënten en andere instanties, zoals schuldeisers, toegang geven tot specifieke informatie uit het dossier. Zo kan de communicatie met schuldeisers rondom de werkelijke schuld en het aanbod volledig digitaal plaats vinden, hetzelfde geldt voor de communicatie naar cliënten over maandelijkse rekeningoverzichten. Dit bespaart u tijd en geld! Op Overheid & ICT demonstreren wij u uiteraard graag welke voordelen de portals u bieden.  

Beheer uw documentstromen: gratis integratie

Goed beheer van uw documentstromen is essentieel. Om dit te kunnen realiseren biedt Stratech-SHV u de mogelijkheid om direct vanuit de software uw document management systeem te kunnen starten. U kunt uw inkomende- en uitgaande brievenstroom en e-mail volledig, eenvoudig en effectief beheren. Stratech werkt hiervoor onder andere samen met AnnTac, leverancier van het document management systeem Ann-Archive. Graag demonstreren wij u de mogelijkheden van deze integratie. De experts van AnnTac zullen hiervoor aanwezig zijn op onze stand. Als speciale beursactie bieden wij u deze integratie de eerste drie maanden geheel gratis aan wanneer u op de beurs besluit zowel met Stratech-SHV als AnnTac te gaan werken.

Beursactie: inzicht in uw huidige situatie met de Stratech QuickScan

Wilt u inzicht in uw huidige situatie en wilt u weten hoe u uw workflow kunt optimaliseren? Hiervoor biedt Stratech u de QuickScan op de beurs tegen aantrekkelijke voorwaarden! Na deze QuickScan heeft u inzichtelijk waar u kostbare tijd en geld kunt besparen, hoe u in control bent en blijft en welke toegevoegde waarde Stratech-SHV uw organisatie kan bieden.        Quick Scan Stratech