KvK voert printen Stempel & Handtekening in!

Gefeliciteerd

Het afgelopen weekend is achter de schermen hard gewerkt door alle betrokken partijen aan de invoering van het zelfstandig printen van de KvK Stempel & Handtekening op het export-document. Dit heeft geleid tot een succesvolle implementatie van het nieuwe printproces!

Invoering Printen KvK Stempel & Handtekening is geslaagd!

De Kamer van Koophandel (KvK) en Stratech zijn ervan overtuigd dat het printen van de KvK Stempel & Handtekening een belangrijke verbetering is voor de digitale afgifte van exportdocumenten. Vanaf heden is het mogelijk om de KvK Stempel & Handtekening zelfstandig af te drukken bij u op locatie middels een kleurenprinter.

Bedrijven die nu al gebruik maken van de digitale afgifte van exportdocumenten hebben onlangs duidelijke werkinstructies van de KvK en Stratech ontvangen. Van
hen wordt verwacht dat zij deze instructies goed hebben gelezen en correct uitvoeren.
De Kamer van Koophandel neemt met deze bedrijven contact op voor de verdere afstemming van de overgang naar het zelfstandig printen van de KvK Stempel & Handtekening. 

Blijf up-to-date: houd de berichtgeving in de gaten!

Stratech adviseert alle bedrijven, die gebruik maken van de digitale afgifte van exportdocumenten, de berichtgeving over het printen van de KvK Stempel & Handtekening goed in de gaten te houden. Als kennispartner voor Logistiek
Nederland houden wij u uiteraard op de hoogte van eventuele ontwikkelingen!