Klanttevredenheidsonderzoeken Stratech-RCS 2013

Klanttevredenheidsonderzoek

Stratech hecht zeer veel waarde aan haar klanttevredenheid. Daarom zijn wij continu actief in het onderzoeken van de kwaliteit van Stratech in het algemeen en onze producten in het bijzonder.

Onlangs hebben wij dan ook een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de gebruikers van ons reserveringssysteem Stratech-RCS.

In het klanttevredenheidsonderzoek werd de tevredenheid van onze klanten op verschillende onderdelen getoetst. Naast de tevredenheid omtrent onze software, kwamen ook Account Management, Consultancy, Servicedesk, Trainingen, Releases, Informatievoorziening en Facturering aan bod.

Tevredenheid

Naar aanleiding van de resultaten van ons onderzoek kan worden geconcludeerd dat de algemene tevredenheid omtrent Stratech ten opzichte van vorig jaar met een punt is gestegen. Ook op de overige onderdelen is de gemiddelde beoordeling gestegen vergeleken met de resultaten van het eerdere klanttevredenheidsonderzoek.

Uit ons onderzoek is gebleken dat klanten van ons reserveringssysteem vooral erg tevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid, de stabiele basis van onze software en de Servicedesk.

Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek zijn ook verbeterpunten naar voren gekomen. Deze verbeterpunten zijn intern besproken waarna plannen zijn gemaakt ter verbetering hiervan, om er zo voor te kunnen zorgen dat de tevredenheid van onze klanten volgend jaar op een nog hoger niveau ligt. 

Slagroomtaart

Onder de deelnemers aan ons klanttevredenheidsonderzoek hebben wij een heerlijke slagroomtaart verloot. De heer Dekker - Camping de Vossenburcht (Stratech-RCS Standaard) en mevrouw van Gerner - Bungalowpark Hoge Hexel (Stratech-RCS Enterprise) hebben de slagroomtaart onlangs in ontvangst mogen nemen. Foto's van de in ontvangstname vindt u onderaan dit artikel.

Wij willen al onze deelnemende klanten bij deze nogmaals hartelijk danken voor hun deelname en wensen allen een succesvol hoogseizoen!

  • Slagroomtaart Bungalowpark Hoge Hexel
  • Slagroomtaart Camping De Vossenburcht