Klanttevredenheidsonderzoek: goede beoordeling voor Stratech-SBA!

KTO

Stratech hecht veel waarde aan haar klanttevredenheid. Daarom onderzoeken wij continu de kwaliteit van de dienstverlening en producten, dit geldt uiteraard ook voor Stratech-SBA. Het afgelopen jaar hebben we een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de gebruikers van onze subsidiebeheerapplicatie Stratech-SBA. Graag delen wij de uitkomsten met u!

In het klanttevredenheidsonderzoek werd de tevredenheid van onze klanten op verschillende onderdelen getoetst. Naast de tevredenheid omtrent onze software, kwamen ook Account Management, Consultancy, Servicedesk, Trainingen, Releases, Informatievoorziening en Facturering aan bod. 

Tevredenheid Stratech-SBA

Op alle onderdelen wordt Stratech-SBA gemiddeld beoordeeld met een 8. Trots kunnen wij melden dat Stratech op alle onderdelen dit jaar een hogere beoordeling heeft gekregen in vergelijking tot het vorige klanttevredenheidsonderzoek!

Uit het onderzoek is verder gebleken dat klanten vooral erg tevreden zijn over de kwaliteit van de software, de workflow in Stratech-SBA en hoe de processen in Stratech-SBA zijn afgestemd op hun situatie. Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek zijn uiteraard ook verbeterpunten naar voren gekomen. Deze verbeterpunten zijn intern besproken waarna er plannen zijn gemaakt ter verbetering hiervan. Eén van deze punten had bijvoorbeeld betrekking op de koppelingsmogelijkheden van onze subsidiebeheerapplicatie. Graag delen wij u mede dat u vanaf de laatste release, versie 2.1, de StUF koppeling gerealiseerd is waarmee klanten eenvoudig een zaaksysteem of document management systeem kunnen koppelen aan Stratech-SBA. Meer informatie over de StUF koppeling vindt u hier

Uiteraard motiveert de goede score van afgelopen jaar ons om ook dit jaar de dienstverlening verder te verbeteren zodat onze klanten nog meer tevreden zijn dan afgelopen jaar.

Klanttevredenheidstaart

Onder de deelnemers van het klanttevredenheidsonderzoek is een heerlijke slagroomtaart verloot. De winnaar is: Stadsregio Rotterdam! De taart is door onze Consultant Jeroen Voskuil uitgereikt aan de subsidieafdeling van de stadsregio. Foto's van de overhandiging vindt u onderaan dit artikel.

Wij willen al onze deelnemende klanten bij deze nogmaals hartelijk danken voor hun deelname!

  • KTO Stadsregio Rotterdam 1
  • KTO Stadsregio Rotterdam 2