Hostingondersteuning Stratech

Stratech-RCS online

Op het moment dat de applicatie geïnstalleerd is in een eigen hostingomgeving, heeft Stratech geen invloed op de (technische) infrastructuur. Stratech kan buiten de ondersteuning op Stratech-RCS geen ondersteuning verrichten op zaken die betrekking hebben op de infrastructuur van de hostingomgeving. Randvoorwaarden voor het correct en veilig kunnen laten functioneren van de applicatie binnen de eigen hostingomgeving dienen door uzelf of uw systeembeheerder ingevuld te worden. De Servicedesk van Stratech kan hierop geen ondersteuning verrichten.

Het gebruik van de hostingomgeving van Stratech biedt u een aantal voordelen ten opzichte van een eigen hostingomgeving. Zo kunt u gebruik maken van Crystal Reports rapportages. Ook kunt u lokale hardware, zoals bijvoorbeeld een slagboom of pinapparaat, aansturen. Uiteraard zorgt Stratech voor het beheer van de hostingomgeving van Stratech.

Mocht u meer informatie willen hierover of over de eigen hostingomgeving van Stratech, neem dan contact op met uw Account Manager.