Eerste incasso-bestand volgens pain.008 formaat succesvol aangeboden!

SEPA

Om ervoor te kunnen zorgen dat onze klanten vanaf 1 februari 2014 gebruik kunnen maken van de nieuwe formaten voor het betalingsverkeer, is Stratech de afgelopen tijd volop bezig geweest met de benodigde softwareaanpassingen. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat het eerste incasso-bestand (volgens het pain.008 formaat) door één van onze recreatieklanten succesvol is aangeboden!

Zoals u wellicht weet gaat Europa over naar één betaalmarkt (SEPA: Single Europe Payment Area). Als onderdeel daarvan gaat het uitwisselen van gegevens (zoals rekeningmutaties en incasso-opdrachten) met de bank veranderen. Deze nieuwe bestandsformaten (pain.001, pain.008 en camt.053) vervangen respectievelijk ClieOp03 en Swift-bestanden.

Module Standaard Europese Incasso (SEPA)

Onlangs hebben we de nieuwe module Standaard Europese Incasso (SEPA) voor onze recreatieklanten gelanceerd. Deze module ondersteunt het aanmaken van standaard Europese incasso-bestanden in het pain.008 formaat en maakt het mogelijk om de gegevens, welke nodig zijn om deze incasso-opdrachten aan te maken, vast te leggen.

Eerst aangeboden incasso-opdracht succesvol

Na implementatie van onze module Standaard Europese Incasso (SEPA) heeft één van onze recreatieklanten onlangs haar eerste Europese incasso-bestand in het pain.008 formaat aangemaakt en aangeboden aan haar bank. Deze procedure is succesvol verlopen wat betekent dat onze klanten klaar zijn voor SEPA! U ook?

Voor meer informatie wilt over onze nieuwe module Standaard Europese Incasso (SEPA) kunt u contact opnemen met onze Account Managers via +31 (0)53 - 480 40 80 of door een e-mail te sturen naar info@stratech.nl